Survivor 2022 yarışmacısı Ogeday Girişken kimdir? Ogeday Girişken kaç yaşında? Ogeday Girişken elendi mi?

Survivor 20222de Berkan ile yaptığı tartışmanın ardından gündeme gelen Ogeday Girişken merak konusu oluyor. Ogeday Girişken kimdir? Ogeday Girişken kaç yaşında?

Survivor 2022 yarışmacısı Ogeday Girişken kimdir? Ogeday Girişken kaç yaşında? Ogeday Girişken elendi mi?

Survivor’un son bölümünde Berkan ile yaptığı kavgayla dikkat çeken Ogeday’ Girişken’in kim olduğu merak konusu oldu. Biz de Ogeday Girişken kimdir? Ogeday Girişken Kaç yaşında? Ogeday Girişken Nereli? Ogeday Girişken Sevgilisi var mı? Sorularını sizler için cevapladık…

Survivor All Star 2022’nin yeni bölümüne Berkan ve Ogeday’ın kavgası damga vurdu. İzleyiciler Ogeday’ın hayatını merak etme başladı. Bizde Ogeday kaç yaşında? Aslen nereli? Mesleği ne? Gibi sık araştırılanları sizler için cevapladı.

SURVİVOR 2022 ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER KADROSU İÇİN TIKLAYINIZ

OGEDAY GİRİŞKEN KAÇ YAŞINDA?

Aslen Adanalı olan Survivor Ogeday, 1992 doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Adana’da tamamlayan Ogeday Girişimci, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünde tamamlamıştır. Öğrenci olduğu dönemlerde Fenerbahçe kürek takımına katılan Ogeday, burada başarılı işlere imza atarak, dikkatleri üzerine çekmiştir.

Aslında spor öğretmeni olan Ogeday, üniversite yıllarında başladığı Fenerbahçe kürek takımında tüm dikkatleri üzerine çekince, takımın lisanslı sporcusu oldu ve yaklaşık 10 yıl Fenerbahçe’de oynadı. Dünya çapında gerçekleşen Litvanya' da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası' nda yarışmayı 8. Sırada tamamladı. Ogeday Girişken, 2018 yılında Bir Litre Gözyaşı dizisinde "Teoman" karakteriyle oyunculuk hayatına adımını attı. Daha sonra 2019 yılında Savaşçı dizisinde "Astsubay Çavuş Demir Döğer" karakterini canlandırdı. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde de rol aldı.

OGEDAY GİRİŞKEN’İN SEVGİLİSİ KİM?

Survivor’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı sporcu Ogeday, gönlünü başka bir Survivor yarışmacısı olan Nisa Bölükbaşı’na kaptırdığı iddia edildi. İkilinin adaya gelmeden önce görüşmeye başladıkları, adadaki sürede de ilişkilerinin ilerlediği iddia ediliyor.

Acun Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, ekranların en sevilen yarışması Survivor’da sular durulmuyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ogeday, Yunus Emre ve Berkan’ın kavgası, sosyal medyada olay oldu.

Odatv.com

Survivor 2022 Ogeday Girişken