Survivor 2022 yarışmacısı Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan kimdir? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2022 yarışmacısı Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan'ın kim olduğu merak ediliyor. Çağan Atakan Arslan kimdir? Çağan Atakan Arslan kaç yaşında? Avatar Atakan elendi mi?

Survivor 2022 yarışmacısı Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan kimdir? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor Atakan, Survivor 2022 kariyeri sonrası hayatı merak edilen isim oldu. Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, Survivor All Star kadrosunda yer alıyor. Başarılı yarışmacı daha önce 2017 yılında yarışmada yer almış ve şampiyon olmuştu. Peki, Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Atakan Arslan’ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Avatar Atakan, Survivor All Star’ın iddialı yarışmacıları arasında bulunuyor. Başarılı yarışmacı 2016 yılında Survivor’ın şampiyonu olmuştu. 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenmiştir. Leon Aslan Arslan isimli çocuğu vardır.

SURVİVOR 2022 ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER KADROSU İÇİN TIKLAYINIZ

ATAKAN ARSLAN KİMDİR

ATAKAN ARSLAN KİMDİR? ATAKAN ARSLAN KAÇ YAŞINDA?

Survivor Atakan 1989 doğumludur. Sivas’ta dünyaya gelen Atakan’ın lakabı Avatar’dır. Spor hayatına basketbol ile başlamış, 17 yaşında ise dövüş sporlarına geçmiştir. 2016 yılında Survivor’ın şampiyonu olmuştur.

Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. 2008 yılından beri kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında yer almaktadır ve aynı zamanda profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

2011 yılında Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmıştır. Bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getiren kişi olmuştur. Profesyonel güreşte de yer almaktadır. 2015 yılında ise Glory 20 Dubai'de Chad Sudgen ile karşılaşmıştır.

Mix Fight Gala organizasyonunda 81 kilo dünya şampiyonluk maçına çıkıp, Kevin Brenda'yı yenmiştir. Marco Pique ile dövüşmüş ve 3 raunt sonunda rakibini yenerek altın kemerin yeniden sahibi olmuştur. Söz dizisinde rol almış ve Zafer karakterini canlandırmıştır. Survivor’da yarışırken de sevgilisi olan Serap Korkmaz ile 2017 yılında evlenen Atakan Arslan’ın Leon Aslan isminde bir oğlu bulunuyor.

Odatv.com

acun ılıcalı avatar atakan kimdir avatar Survivor 2022