Sunucu Seda Akgül : Bırakıp kaçtım

Kısmetse Olur programının unutulmaz sunucusu Seda Akgül yarışmaya dair açıklamalarıyla gündem oldu. Sosyal medya üzerinden sürekli Seda Akgül'e "Neden yine siz sunmuyorsunuz?" soruları gelince ünlü sunucu önemli itiraflarda ve iddialarda bulundu.

Sunucu Seda Akgül : Bırakıp kaçtım

Sunuculuğunu Seda Akgül'ün üstlendiği Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yeni formatıyla, YouTube platformunda gündemde. Öykü Sertel'in sunduğu programının unutulmaz sunucusu Seda Akgül paylaşımlarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Sosyal medya üzerinden sürekli Seda Akgül'e "Neden yine siz sunmuyorsunuz?" ve "Geri dönecek misiniz?" soruları geldi. Akgül takipçisine yanıtında "O programda sahte olmayan ve vicdanlı tek unsur bendim. Perde arkasını bana asla anlatmazlardı. Yapımcılar beni sevmez çünkü inandığımı savunurdum. İnsanların duyguları ile oynamak çok büyük günah. Ben de yaşıyorum" dedi.

Akgül konuşmasının devamında şunları söyledi: "Beni almazlar, çünkü ben genç kardeşlerime kıyamadım. İçeride milyonlarımı bırakıp kaçtım. Adnan’a, Didem’e, Eser’e, Melis’e, Mehtap’a vs vs vs Onur’a, Aycan’a sorun!!!!! Ben işsiz, parasız kalmayı göze aldım… Herkese sorun!"

Sunucu Seda Akgül : Bırakıp kaçtım - Resim : 1

Odatv.com

kısmetse olur seda akgül