Şeyma Subaşı’nın tartışılan kalpli paylaşımı

Mısırlı sevgilisinden yeni ayrılan Şeyma Subaşı geçmişte adı aşk dedikodusuna karışan Mehmet Germiyanlıgil (57) ile kalpli fotoğrafını paylaştı.

Şeyma Subaşı’nın tartışılan kalpli paylaşımı

Şeyma Subaşı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta koyduğu emoji takipçileri tarafından ilanı aşk şeklinde yorumlandı.

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile birlikteliğini birkaç hafta önce noktalayan Şeyma Subaşı yaptığı sosyal medya paylaşımıyla şaşırttı. Şeyma Subaşı, 3,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sürpriz bir paylaşımda bulundu.

Şeyma Subaşı’nın tartışılan kalpli paylaşımı - Resim : 1
2022 yılında çektirilen fotoğraf
Şeyma Subaşı’nın tartışılan kalpli paylaşımı - Resim : 2
2020 yılında paylaşılan fotoğraf

2 yıl önce aşk yaşadığı iddia edilen iş insanı Mehmet Germiyanlıgil ile yıllar sonra fotoğrafını paylaşan Şeyma Subaşı sosyal medya da gündem oldu.

Elif Dürüst’ün eski eşi Mehmet Germiyanlıgil ile 2020 yılında da Instagram'dan birlikte paylaşım yapan Şeyma Subaşı fotoğrafa ‘My love’ yazmış ve Mehmet Germiyanlıgil ile baş başa yemek yerken görüntülenmişti.

MEHMET GERMİYANLIGİL KİMDİR

1992 yılında İngiltere'deki Bentley Üniversitesi'nden mezun olan iş insanı Mehmet Germiyanlıgil, Altivi adlı internet açık artırma sitesinin sahiplerinden biriydi.

Daha önce Elif Dürüst ile evliyken eşini Derin Mermerci ile aldattığı iddi edilmiş ve gündeme gelmişti.

2006 yılında iddiaların ardından eşi Elif Dürüst boşanma davası açarak, Mehmet Germiyanlıgil'den tek celsede ayrılmıştı.

İş insanı Tunuslu model Ben Khalifa ile de aşk yaşadığı iddiasıyla tekrar gündeme gelmişti. Mehmet Germiyanlıgil şimdilerde Şeyma Subaşı ile anılıyor.

Odatv.com

mohammed alsaloussi şeyma subaşı