Salih Bademci Türkiye’yi hangi filme benzetti

Oyuncu Salih Bademci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'yi Yüzüklerin Efendisi filmine benzetti.

Salih Bademci Türkiye’yi hangi filme benzetti

Son zamanlarda Kulüp, Yalancı, İlk ve Son dizilerindeki başarılı oyunculuğuyla konuşulan Salih Bademci, sosyal medya hesabından ülkedeki gelişmeler hakkında bir paylaşım yaptı.

Türkiye'de yaşananları Yüzüklerin Efendisi filmine benzeten Salih Bademci, paylaşımında "Her şeyiyle Yüzüklerin Efendisi'nin son filmi gibi değil mi ülke?" ifadelerini kullandı.

Salih Bademci Türkiye’yi hangi filme benzetti - Resim : 1

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ 3. FİLM

J.R.R. Talkien'ın aynı adlı eserinden beyaz perdeye uyarlanan Yüzüklerin Efendisi serisinin ilk filmi 2001 yılında gösterime girdi. ABD - Yeni Zelanda ortak yapımı olan filmin yönetmen koltuğunda Petek Jackson oturuyor. Sinemaseverlere fantastik ve masalsı bir dünyanın kapılarını aralayan film IMDB Top 250 listesinin 10. sırasında yer alıyor. Üç filmden oluşan serinin 3. ve son filminde taraflar Orta Dünya'nın son savaşına hazırlanıyor. Bir yanda Saruman ve orklar, diğer tarafta hobbitler, Gandalf ve ağaçsakalın ordusu. Frodo yüzüğü Hüküm Dağına ulaştırmak üzereyken savaşın kaderini Aragorn belirleyecektir.

SALİH BADEMCİ KİMDİR?

1984 yılında İzmir'de doğdu. Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde yükseköğrenim gördü.
Sinema ve televizyon kariyeri 2006 yılında Serdar Akar'ın Barda filminde rol alması ile başladı. Ardından yine Serdar Akar'ın yapımcılığını üstlendiği Elveda Rumeli dizisinde rol aldı.
2007 yılında Siyah Beyaz ve Renkli (SBR) adlı tiyatro topluluğunu kurdu. Tiyatro çalışmalarına kurucusu olduğu Siyah, Beyaz ve Renkli bünyesinde ve farklı toplulukların oyunlarında rol alarak devam etti. Tesir adlı oyundaki performansı ile 15. Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri'nde Seçici Kurul Özel Ödülü'ne değer görüldü.
Odatv.com

Salih Bademci