Rus rapçinin intiharının perde arkası: İlk intihar girişimi değil

Rusya'da 'Walkie' adıyla tanınan rap sanatçısı Ivan Vitalievich Petunin, arkasında, Rusya Devlet Başkanı Putin'in seferberlik kararına tepki gösterdiği bir video bırakarak intihar etti. Rus rapçinin 2017'de akıl hastanesinde yattığı, intihar girişiminde bulunduğu ve 9 gün komada kaldığı ortaya çıktı.

Rus rapçinin intiharının perde arkası: İlk intihar girişimi değil

Kısmi seferberliğin ilan edildiği Rusya'da rap sanatçısı Ivan Vitalievich Petunin, 'Walkie' adıyla tanınan rapçi, "Kimseyi öldürmek istemiyorum" dedi, intihar etti.

Arkasından bıraktığı intihar notunda "Bu videoyu izliyorsanız, artık hayatta değilim. Cinayetin günahını ruhuma alamam ve almak da istemiyorum. Herhangi bir ideal için öldürmeye hazır değilim." ifadelerini kullanan Rus rapçi Ivan Petunin, Rusya'nın ilan ettiği kısmi seferberliğe karşı olduğunu söyledi. Ivan Petunin, Krasnodar'daki yüksek bir binanın çatısından atlayarak intihar etti.

Radio Free Europe'un manşetine taşıdığı haber, kısa sürede Batı medyasında yayıldı. "Ünlü Rus rapçi, askere alınmamak için intihar etti" başlıkları atıldı.

Odatv araştırdı: Rap savaşlarının tanınan yüzü Ivan Petunin'in, 2017'de akıl hastanesinde yattığı ve bir binanın çatısından atlayarak intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

9 GÜN KOMADA KALDI

Ivan Petunin, Rusya'nın Krasnodar şehrinde, tanınan bir yerel rapçi.

Katıldığı rap savaşlarında, diss atmadaki ustalığı ve akıcı rapiyle kısa sürede ün kazandı. Birçok rap savaşında yarı finale ve bir defa da finale yükselen Petunin, oylamada kaybetti.

2017'de akıl sağlığı ve psikolojik durumu kötüleşen Petunin, hayranlarını ve ailesini tedirgin etti. St. Petersburg'daki bir akıl hastanesine yatan Petunin, doktorların "iyileşme emareleri gösteriyor" demesi üzerine, ilaç tedavisine devam etme koşuluyla taburcu edildi ve Krasnodar'daki ailesinin yanına gönderildi.

Ivan Petunin, psikolojik buhranı atlatamadı. Yüksek bir binanın çatısından atlayarak intihar girişiminde bulunan Petunin, 9 gün komada kaldı. Bel sakatlığı geçiren ve omurgası zarar gören Ivan Petunin, bir daha eskisi gibi yürüyemediği için "Walkie" lakabını kazandı.

Psikolojik rahatsızlığı ve omurgasındaki sakatlıkla ilgili çıkarttığı "Bir akıl hastalığı kliniğinde" adlı albümü, Krasnodar ve çevresinde popüler oldu.

Rus rapçinin intiharının perde arkası: İlk intihar girişimi değil - Resim : 1
Rus rapçinin intiharının perde arkası: İlk intihar girişimi değil - Resim : 2

Odatv.com

Putin savaş intihar