Ricky Gervais'den ‘Trans birey’ açıklaması: Rahimleri olanlar

Netflix'te yeni bir stand-up gösterisi yayınlanan Ricky Gervais’in, trans bireyler hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medyada gündem oldu.

Komedyen Ricky Gervais, Netflix’te yayınlanan yeni "Ricky Gervais: SuperNature" isimli stand-up gösterisinde trans bireylerle ilgili yaptığı 'espriler' sonrasında sosyal medyada gündeme geldi. Gervais’in esprileri sosyal medyada tepki çekti.

WebTekno'nun aktardığına göre, Gervais’in programın başında söylediklerini bazıları şöyle:

"Ey kadınlar! Tüm kadınlar değil, eski moda olanlardan bahsediyorum. Eski kafalı kadınlar, rahimleri olanlar. O kahrolası dinozorlar. Yeni kadınları seviyorum. Harikalar, değil mi? Son zamanlarda gördüğümüz yeniler. Sakallı ve penisi olanlar. Altın kadar iyiler, onları seviyorum. Şimdi de eski kafalılar diyor ki ‘Bizim tuvaletlerimizi kullanmak istiyorlar’. Neden sizin tuvaletlerinizi kullanmasınlar? Kadınlar için! Onlar kadın, zamirlerine bakın! Bu kişiyi kadın yapmayan ne var? Penisi! Penisi, seni yobaz! ‘Ya bana cinsel tacizde bulunursa?’..."

TEPKİLER YAĞDI

Komedyen Ricky Gervais’in açıklamalarından sonra gelen tepkiler şu şekilde:

"Ricky Gervais'in bugün Netflix'te yeni bir stand-up şovu çıktı. 5 dakika sonra trans kadınların umumi tuvaletlerde insanlara saldırması ve cinsel saldırıda bulunmasıyla ilgili şakalar yapıyor. Ona göre biz sadece bir yumruk, bir tehdit, insandan daha aşağı bir şey olarak varız"

"Ricky Gervais bir rezalet, nefret suçuna neden olacak ve nihayetinde trans halkının ölümüne neden olacak. Gülmek için azınlıkları kötülemesi gereken herkes en kötü, nefret dolu ruhtur ve ciddi anlamda zihinsel yardıma ihtiyacı vardır"

Odatv.com

Ricky Gervais netflix