Oryantal Didem Kınalı: Ben namussuz değilim

Didem Kınalı hayatına dair itirafları ve samimi açıklamalarıyla gündeme geldi.

Oryantal Didem Kınalı Youtube kanalı Katarsis'te Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın konuğu oldu. Çocuk yaşta başladığı meslekte zorluklarla mücadele ettiğini belirten Kınalı, "Evet, ben dansçıyım ama kötü bir iş yapmıyorum, namussuz değilim. O gözle bakanlar var ama ben öyle biri değilim. Bu işi iyi yaptığımı düşünüyorum" dedi.

Çocuk yaşta başladığı meslekte zorluklarla mücadele ettiğini belirten Didem Kınalı, “Ben insanların hep şöyle bakmasını istedim; ailenin kızı olarak. Evet, ben dansçıyım ama kötü bir iş yapmıyorum, namussuz değilim. O gözle bakanlar var ama ben öyle biri değilim. Bu işi iyi yaptığımı düşünüyorum. “sözleriyle isyan etti.

Oryantal Didem kıyafet konusunu dair de "Oryantal kıyafetini ben tasarlamadım, ben dünyada yokken de vardı bu kıyafetler daha da açıktı. Dansın anlamı ‘göbek dansı’ göbeğinin açık olması gerekiyor. Bunu kapatmayı da denedik, ama ona rağmen birçok yerden veto yedik. Evet, seksi bir dans ama bütün danslar öyle değil midir? Bütün şarkıcılar da seksi giyinebilir, oryantal dansın aşılandığını görmek beni üzüyor." yorumunda bulundu.

Didem Kınalı konuşmasının devamında İbo Show'la ilgili de ilginç bir açıklama yaptı. Oryantal Didem konuşmasında "İbo Show’a başlamadan önce günde dokuz yerde sahne alıyor, iyi de kazanıyordum. Ünlü olmak gibi bir arzum da yoktu. Bir gün telefon çaldı ‘İbo Show’a oryantal lazım’ dendi. Ne kadar para vereceklerini sordum.

Stüdyoda seçme yaptılar. Dans ettikten sonra İbrahim Bey’i aradılar anlaşma sağlandı. Bir gün sonra aradılar anlaşmayı iptal ettiklerini söylediler. Bir ay sonra tekrar çağırdılar. İbrahim Bey aradı ‘Gelmezsen ben gelip alacağım seni’ dedi. 6 yıl kadar beraber çalıştık" açıklaması yaptı.

Odatv.com

oryantal didem didem kınalı