Oryantal Didem'den Murda'ya tepki: Bizi germeyin

Oryantal Didem Kınalı, kendisine para atan hayranına "Fakir mi görünüyoruz sana, dansöz müyüz?" diyen rapçi Murda'ya tepki gösterdi.

Oryantal Didem'den Murda'ya tepki: Bizi germeyin

Beach clubta sahneye çıkan rapçi Murda, bir hayranının yüzüne para fırlatmasına karşı, "Fakir mi görünüyoruz sana, dansöz müyüz? O paranın 200 katını suratına fırlatırım rahat ol" dedi.

Murda'nın ifadelerine tepki gösteren Oryantal Didem Kınalı "Murda'nın kafasının üstünden para atmışlar galiba. Orası bir beach ve orada böyle bir şey yapılması hiç hoş birşey değil. Düğünlerde derneklerde İbrahim Tatlıses ve Sibel Can'a da para atılıyor. Bunun bir beachte yapılması hiç hoş olmamış. Ben orada 'dansöz değilim' demesine takıldım. Aşağılayıcı bir kelime kullanacaksan farklı bir kelime kullanabilirsin." dedi.

"Dansöz kelimesinin bu kadar aşağılayıcı kullanılmasından çok sıkıldık" diyen Didem Kınalı, "O an küfredebilirsin, hakaret edebilirsin. Kendi mesleğimin etiket yapılmasından ve dışlanmasından çok sıkıldım. Zaten bu ülkede bu mesleği yapmakta çok zorlanıyorum. Bizi germeyin. Televizyonlara bile çıkamıyoruz, artık sabrımızın dışına çıktık." ifadelerini kullandı.

Odatv.com

didem kınalı oryantal dansöz murda