Merve Boluğur "Güzelliğimden etraf yamuluyor"

Sosyal medyada fotoğraf paylaşan oyuncu Merve Boluğur, photoshopla kalçasını büyütmeye çalışırken, vitrini yamultmasıyla gündeme geldi. Bu detay Boluğur'un takipçilerinin gözünden kaçmadı. Merve Boluğur ise "Güzelliğimden etraf yamuluyor" cevabını verdi

Merve Boluğur "Güzelliğimden etraf yamuluyor"

Erkan Şan ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Merve Boluğur, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. Photoshopla kalçasını büyütmek isteyen Boluğur, arkasındaki vitrini yamulttu. Bu durum takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Merve Boluğur "Güzelliğimden etraf yamuluyor" - Resim : 1


Sosyal medya kullanıcısı Cihanna, Boluğur'un bu fotoğrafına "Ne yapıyorsun kız sen?" yorumunu yaptı. Merve Boluğur ise "Güzelliğimden etraf yamuluyor" cevabını verdi.

Daha önce de Erkan Şen, Boluğur'la fotoğrafını Instagram hesabından yayınlamış ve fotoğrafa kalp emojisi de eklemişti. Bu karede; ikilinin neşesinin yerinde olduğu gözlendi.

Merve Boluğur "Güzelliğimden etraf yamuluyor" - Resim : 2

Merve Boluğur verdiği röportajda, şarkı söylemek istediğini dile getirirken "Bazen ormana gidiyorum, sözler yazıyorum ve kendime ait bir parçayı seslendirmek istiyorum, bunu birlikte yapabiliriz" dedi.

Odatv.com

photoshop merve boluğur