Melisa Aslı Pamuk’tan 2 milyonluk anlaşma

Kırmızı Oda dizisinin ardından Hayaller Ve Hayatlar dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Melisa Aslı Pamuk yeni bir reklam anlaşmasına imza attı.

Melisa Aslı Pamuk’tan 2 milyonluk anlaşma

'Hayaller ve Hayatlar' dizisinin başrolünde yer alan Melisa Aslı Pamuk, bir giyim markasının yüzü oldu. Oyuncu, 2 milyon lira karşılığında anlaşarak kamera karşısına geçti. Melisa Aslı Pamuk'un reklam filmi önümüzdeki haftalarda yayınlanacak.

Televizyon projeleriyle büyük gelir elde eden ünlüler, reklam çalışmalarıyla da ceplerini dolduruyor. Ünlülerin milyonluk reklam anlaşmaları şu şekilde;

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 2012 yılında bir bankayla yaptığı reklam anlaşmasında 2 yıllığına 5 milyon dolar karşılığında imza attı.

Melisa Aslı Pamuk’tan 2 milyonluk anlaşma - Resim : 1

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 11 yıldır bir hazır giyim markasının reklam yüzü. Yakışıklı oyuncu bu markanın son reklam filminden 1 milyon euro kazandı. Kıvanç Tatlıtuğ'un bir önceki reklamdan da 8 milyon TL aldığı belirtilmişti.

Melisa Aslı Pamuk’tan 2 milyonluk anlaşma - Resim : 2

Daha önce giyim ve şampuan markalarının reklam yüzü olan oyuncu Serenay Sarıkaya, bir bankanın reklam yüzü oldu. Marka için iki farklı reklam filmi çeken Serenay Sarıkaya, bu işten toplam 7 milyon Türk Lirası kazandı.

Melisa Aslı Pamuk’tan 2 milyonluk anlaşma - Resim : 3

Geçtiğimiz sene bir mücevher markasıyla anlaşan Meryem Uzerli, reklam filmi için kamera karşısına geçti. 1 yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon TL aldı. Bu senenin başlarında Rusya’da bir kozmetik markasıyla 3 milyon TL’lik anlaşmaya imza attı.

Melisa Aslı Pamuk’tan 2 milyonluk anlaşma - Resim : 4

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, 2019 yılında bir mücevher markasının reklam yüzü oldu. İkili iddialara göre bu reklam anlaşmasından 3.5 milyon Türk Lirası kazandı.

Melisa Aslı Pamuk’tan 2 milyonluk anlaşma - Resim : 5

Oyuncu Neslihan Atagül 2017 yılında bir şampuan reklamından 1 milyon Türk Lirası kazanmıştı. Aynı yıl içerisinde dünyaca ünlü bir spor giyim markasıyla da 1.2 milyon Türk Lirasına anlaştı.

Melisa Aslı Pamuk’tan 2 milyonluk anlaşma - Resim : 6

Ünlü oyuncu Beren Saat bir sabun markasının reklam filmi için 2 milyon dolarlık anlaşma yapmıştı.

Melisa Aslı Pamuk’tan 2 milyonluk anlaşma - Resim : 7

Hande Erçel bir hazır giyim markasının reklam filminden 1.5 milyon TL kazandı. Öte yandan bir sağlık ve kişisel bakım firmasının, diş macunu reklamlarında oynaması için 2 milyon TL'lik teklif ile Hande Erçel'in kapısını çaldığı ileri sürülmüştü.

Melisa Aslı Pamuk’tan 2 milyonluk anlaşma - Resim : 8

Odatv.com

melisa aslı pamuk Hande Erçel cem yılmaz kıvanç tatlıtuğ beren saat serenay sarıkaya Bergüzar Korel Halit Ergenç Neslihan Atagül meryem uzerli