Melek Mosso yerine Seda Sayan

Isparta Uluslararası Gül Fesvitali’nde konseri iptal edilen Melek Mosso yerine Seda Sayan'ın sahneye çıkacağı anlaşıldı...

Melek Mosso yerine Seda Sayan

Seda Sayan, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Isparta Uluslararası Gül Fesvitali’nde 3 Haziran’da sahne alacağını duyurdu.

İşte o paylaşım:

Melek Mosso yerine Seda Sayan - Resim : 1

Isparta Uluslararası Gül Fesvitali kapsamında sahneye çıkacak olan şarkıcı Melek Mosso’nun 3 Haziran’daki konseri belediye tarafından iptal edilmişti.

Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi ortak açıklama yayımlayarak, AKP’li Isparta Belediyesi’nin “halkın inanç ve gelenekleriyle uyuşmayan” konserler düzenlediğini söyleyerek Melek Mosso’yu hedef göstermişti.

“AHLAKIMI SORGULAMAK BİRKAÇ KENDİNİ BİLMEZE KALMADI”

Konseri iptal edildikten sonra Twitter hesabından açıklama yapan Melek Mosso, “Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci, yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz! Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz” ifadelerini kullanmıştı.

Odatv.com

melek mosso seda sayan