Kazadan sonra ameliyatlı kolunu ilk kez paylaştı

20 Eylül'de İstanbul Sarıyer'de, Hull City'nin sahibi, tv8'in patronu Acun Ilıcalı'nın kullandığı motosiklete, ters yönden gelen hafif ticari araç çarptı. Motosikletten düşen Ilıcalı'nın kolu kırılırken, yanında bulunan kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun hafif şekilde yaralandı. Kazadan 3-4 gün sonra Ilıcalı kolundan ameliyat oldu. Ilıcalı bugün ameliyat olduğu hastaneden paylaşımda bulundu.

Kazadan sonra ameliyatlı kolunu ilk kez paylaştı

Acun Ilıcalı 20 Eylül'de, motosikletle Ayazağa yönüne ilerlediği sırada, ters yönden gelen Recep K.'nın kullandığı hafif ticari araçla çarpıştı. Motosikletten düşen Ilıcalı'nın kolu kırılırken, arkasında oturan kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun hafif şekilde yaralandı. Kazadan 3-4 gün sonra da Acun Ilıca'nın koluna ameliyatla platin takıldı.

Ilıcalı bugün hastaneye giderek kontrolden geçti. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Ilıcalı, Prof. Dr. Mustafa Karahan'a ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Geçirdiği trafik kazası sonrası ameliyat olan Acun Ilıcalı'dan hastane paylaşımı. Acun Ilıcalı Prof. Dr. Mustafa Karahan'a ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti

İşte Ilıcalı'nın o paylaşımı:

Başta ameliyatımı yapan Prof. Dr. Mustafa Karahan ve bu süreçte emeği geçen tüm değerli sağlık personeline, bizi çok güzel ağırlayan Acıbadem Hastanesi’ne, Mehmet Ali Aydınlar ve Mustafa Eröğüt’e, ziyaret ve mesajlarıyla destek olan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum.. Beni evimde hissettiren sevgili hasta bakıcı ve hemşirelerime ayrıca teşekkür ediyorum, onları seviyorum :)

Tedavim boyunca gördüğüm yoğun ilgi ve sevgi beni çok mutlu etti. İş hayatımda önemli başarılar elde ettim ama bu sevgi paha biçilemez. Bu mutluluğun benim en kısa sürede iyileşmemi sağlayacağına eminim.

Geçirdiği trafik kazası sonrası ameliyat olan Acun Ilıcalı'dan hastane paylaşımı. Acun Ilıcalı Prof. Dr. Mustafa Karahan'a ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti - Resim : 2

Odatv.com

acun ılıcalı