Kanye West'ten ayrılık sonrası açıklama: "İçkiye ve grup sekse düştüm"

Ünlü rapçi Kanye West, boşanma süreçlerinin bu hafta resmen sonlandığı eski eşi Kim Kardashian'dan ayrıldıktan sonra yaşadıklarını anlattı.

Kanye West'ten ayrılık sonrası açıklama: "İçkiye ve grup sekse düştüm"

Komplo teorileriyle tanınan Alex Jones'un podcast'i Infowars'un son bölümüne konuk olan West, ayrılıktan sonra çok fazla içki içmeye başladığını ve grup seks yapmaya geri döndüğünü “Eşimi, ailemi kaybettikten ve artık evimde söz sahibi olmadıktan sonra hüsrana uğradım ve kendimi şeytana teslim ettim. Bir bakmışsınız yılbaşı partilerinde grup seks yapıyorum.” sözleriyle açıkladı.

Realite şov yıldızı Kardashian'ın bazı şeyleri yapmaya zorlandığını öne süren West, şu sözlerle devam etti:

“Kim, seks kaseti işine itildi, Pete Davidson'la şöminenin önünde seks yaptığını söylemeye zorlandı.”

Ünlü rapçi, Kardashian ailesinin realite şovunun yayımlandığı Hulu ve Disney'den bahsederek "Onlar seni sevmiyor Kim. Eve dön. İsa'ya dön" diyerek eski eşine seslendi.

Ardından ifadelerini dini bir yöne çeviren West, "Tanrı'ya yönel, İsa'ya yönel. Git Tom Brady'yle evlen ama evlen ve platformunu ailelerin bir arada kalmalarını sağlamak için kullan" dedi.

HER AY 200 BİN DOLAR

West ve Kardashian ilk boşanma başvurusunu Ocak 2021'de yapmıştı. İkili bir süredir resmen bekar olsa da boşanma şartları henüz netleşmemişti.

Taraflar bu hafta uzlaşmaya vardı ve West'in Kardashian'a çocuklar için her ay 200 bin dolar ödemesine karar verildi.

Ünlü rapçi aynı podcast yayınında Nazi lideri Adolf Hitler'i övmesiyle de tepki görmüştü.

"Hitler'de iyi şeyler görüyorum" diyen West, 1 Aralık'taki yayından sonra da Nazilerin sahiplendiği svastika sembolüne benzer bir görseli Twitter'da paylaşmıştı.

Twitter'ın yeni CEO'su Elon Musk, "Elimden geleni yaptım" diyerek West'in hesabının askıya alındığını duyurmuştu.

Odatv.com

kanye west açıklama Kim Kardashian magazin