Haluk Levent’ten Melek Mızrak Subaşı paylaşımı: Beni harcadınız

Haluk Levent, Ekrem İmamoğlu ziyareti sonrası gündeme gelen Bilecik Belediye Başkanı Vekili Melek Mızrak Subaşı'yla ilgili bir paylaşım yaptı.

Haluk Levent’ten Melek Mızrak Subaşı paylaşımı: Beni harcadınız

Gençlik fotoğrafını ve Melek Mızrak Subaşı'nın karesini yan yana getirip paylaşan Levent, "Nankörler! Neymiş Melek Mızrak Subaşı güzelmiş başkan olmalıymış! Benim gibi bir yakışıklıyı ve dünya güzelini 2 dakikada harcadınız" notuyla takipçilerini güldürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Bilecik Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'yla çektirdiği fotoğraflar sosyal medyada gündem yarattı. Tarzıyla dikkat çeken Melek Mızrak Subaşı, Game Of Thrones dizisindeki Targaryen hanesi karakterlerine benzetilirken Haluk Levent'ten de yorum gecikmedi.

"BENİM GİBİ YAKIŞIKLIYI 2 DAKİKADA HARCADINIZ"

Subaşı'nın paylaşımlarının çok konuşulmasının ardından Twitter hesabından kendi gençlik fotoğrafını paylaşan Haluk Levent, "Nankörler! Neymiş Melek Mızrak Subaşı güzelmiş başkan olmalıymış! Benim gibi bir yakışıklıyı ve dünya güzelini 2 dakikada harcadınız!" diyerek takipçilerini güldürdü.

Haluk Levent’ten Melek Mızrak Subaşı paylaşımı: Beni harcadınız - Resim : 1

Odatv.com

Fotoğraf magazin haluk levent Melek Mızrak Subaşı