Funda Arar ve Derya Uluğ'dan Melek Mosso'ya destek: Çıkmıyorlar

Şarkıcı Melek Mosso'nun Isparta'daki konserinin iptal edilmesinin ardında aynı programda yer alan meslektaşları Derya Uluğ ve Funda Arar da konsere çıkmayacaklarını açıkladı.

Funda Arar ve Derya Uluğ'dan Melek Mosso'ya destek: Çıkmıyorlar

Isparta Uluslararası Gül Festivali kapsamında 3 Haziran'da düzenlenecek olan Melek Mosso konseri 'İslami hassasiyetler' gerekçe gösterilerek iptal edildi.

Melek Mosso ile aynı programda yer alan meslektaşları Funda Arar ve Derya Uluğ da programa çıkmayacaklarını açıkladı.

Funda Arar, "Çok değerli Isparta’lılar. 5 Haziran Pazar akşamı, konserde sizlerle beraber olamayacağız. Başka konserlerde buluşmak üzere…" dedi.

Funda Arar ve Derya Uluğ'dan Melek Mosso'ya destek: Çıkmıyorlar - Resim : 1
Funda Arar ve Derya Uluğ'dan Melek Mosso'ya destek: Çıkmıyorlar - Resim : 2

Derya Uluğ ise "Bizlerle buluşmayı bekleyen Isparta halkına sevgilerimi yolluyorum. Başka bir zamanda birlikte şarkılar söyleyeceğiz" paylaşımını yaptı.

Melek Mosso'nun yerine ise Seda Sayan'ın sahne alacağı açıklandı.

Seda Sayan'a tepkiyi Armağan Çağlayan gösterdi.

Armağan Çağlayan, şunları söyledi:

"Müzik sektörü için neden sektörün içindeki insanlar ses vermiyor, birbirine destek olmuyor? Rekabet bu kadar mı gözünüzü kör etti? Müzik yasağı olur,en çok Sektörün dışındakilerden ses çıkar.

Bir kadın şarkıcı ahlaksızlıkla suçlanıp konseri iptal edilir, konsere çıkacak diğer iki kadın şarkıcı “dut yemiş bülbüle” döner! Başka bir Kadın şarkıcı ahlaksızlıkla suçlanan kadın şarkıcının yerine sahneye çıkmayı kabul eder!

E siz kendi mesleğiniz için ses çıkart(a)mıyorsanız, siz kendi kadın haklarınız için ses çıkartmıyorsanız, birbirinize destek olmuyorsanız, biz neden size destek olalım?

Odatv.com

melek mosso derya uluğ Funda Arar