Elif Karlı eşinin ölüm haberini nasıl aldığını anlattı

İki hafta önce cezaevinde yatan eşinin ölüm haberini alan Elif Karlı, katıldığı canlı yayında çocuklarına vefat haberini nasıl verdiğini anlattı. Gece yarısı eşini kaybettiği haberini alan ve duruma inanmadığını dile getiren "Çocuklara haberi tek başıma veremedim. Duyunca önce inanmak istemediler ve isyan ettiler" dedi.

Şarkıcı Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı, 2 hafta önce cezaevinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Eşinin ölümüyle ilgili konuşan Karlı, bugün katıldığı Söylemezsem Olmaz programında ölüm haberini aldığını anı ve çocuklarına nasıl söylediğini anlattı.

Eşinin uzun yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini anlatan Elif Karlı, "Eşimin ölüm saati 02.38. Ben gece 02.30'a kadar arkadaşımla görüntülü konuşurken ağladım. Ağlarken de sızmışım. O akşam sinemaya gitmiştik hiç gülememiştim. Bir tuhaftım. Çocuklarım uyuyordu. Kızım da arkadaşındaydı. Ben ölüm haberini alınca 1 saate yakın anlayamaya çalıştım. Doktor, Cengiz'e zatürre teşhisi koymuş. Cengiz de çok kötü olduğunu söyleyerek yatışını istemiş ama doktor ona rağmen göndermiş. Gece de vefat ediyor" dedi.

"KIZIM 'BEN BİR ÇOCUĞA BABAN ÖLDÜ DİYEMEM' DEDİ"

Acı haberini çocuklarına nasıl verdiğini de anlatan şarkıcı, sözlerine şöyle devam etti:

"Beni arayarak 'Ahmet vefat etti' dediler. Ben direkt telefonu yüzüne kapattım. Sonra bir daha aradılar. Önce kardeşlerimi yanıma çağırdım. Önce kızıma baban kalp krizi geçirmiş dedim. Kızım da 'ben kardeşime söylerim' dedi. Kızıma babasını öldüğünü söyleyemedim, kardeşim söyledi. Kızım bize inanmadı isyan etti. Kızım sonra 'ben bir çocuğa baban öldü diyemeyeceğim. Kim söylemek istiyorsa söylesin' dedi. Sonra oğluma anlattık o da kötü oldu. O gece eşimin acılarının dindiğini düşündüm. Kafamdan eşimin cezaevindeki görüntüsünü silmek istiyorum."

CENGİZ KARLI KİMDİR

Ahmet Cengiz Karlı 1993 yılında Elif Karlı ile evlendi. Çiftin, 'Ecen Naz' ve 'Alperen' adlarında iki çocuğu bulunmaktadır. Şarkıcı Elif Karlı'nın eşi Ahmet Cengiz Karlı 2022 yılında Sarallar'a yönelik operasyonda tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti.

Odatv.com

cengiz karlı vefat cengiz karlı elif karlı