Ece Erken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye seslendi

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünün 40'ıncı gününde sosyal medyadan yaşadıklarını anlattı. Ece Erken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye de seslendi.

Ece Erken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye seslendi

Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi ve Beşiktaşlı eski yönetici Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu 27 Ocak gecesi, Bakırköy'de kendisine ait balık restoranında tartışma yaşadığı kişiler tarafından silahla vurularak öldürülmüştü.

BEŞİKTAŞ BAŞKANI AHMET NUR ÇEBİ'YE SESLENDİ

Eşinin ölümünün ardından birçok alacaklı ile uğraştığını belirten Ece Erken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye seslenerek yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Bir yandan ben yasımı tutarken öldüğünün daha 2'inci günü arayan, 'Şirketin yüzde 25'i senin, borcun bu kadar', 'Şoförün kullandığı aracı ver', 'Tesbihlerini ver', 'O gece taktığı saati kızına vereceğiz' diyenler ama ne yaptığını bilmediğim, içini önce kiralarız diye dayayıp döşediğimiz bir evin, daha 2'inci günü beyaz eşyasından mobilyalara kadar alanlar etrafımdaydı.
Daha 4 Ocak Salı günü saat 11.00'de Yeşilköy Karakolu'nda polise suçsuz yere eşimin ifadesini aldıranlar mutlu musunuz? Yasal süreler olduğu ve ilgilenmek istemediğim için konuları avukatıma devrettim ve artık ayağa kalkıp, eşimin beni tanıdığı, sevdiği güçlü kadın, iyi bir anne olmaya devam etmek istiyorum. Yetiştirmem gereken evladım var. Ve Sn. Başkan Ahmet Nur Çebi, 5 Mart'ta yapılan Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nda eşim Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu anması bizi mutlu etti. Ancak bizim beklediğimiz ve olması gereken ve rahmetli eşimin ölmeden öne isteği itibarının da iadesidir. Eşim yaşadığı dönemde bunun için mücadele etmiştir. Sizin de bildiği gibi eşim masumdur. Bunun için sizlerden Sn. Ahmet Nur Çebi'den Şafak'ın hayat arkadaşı, eşi olarak talebim iade-i itibarıdır. Beşiktaş Başkanımızın rahmetli eşimin ruhunun huzurla uyumasını sağlayacağından en ufak şüphem yoktur."

Ece Erken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye seslendi - Resim : 1

7 ay önce evlendiği eşinin ani ölümüyle yıkılan Ece Erken, eşiyle yazışmalarını paylaştı.

"BÜYÜK BİR SINAVDAYIM"

"15.01.22 yazışmamız Dubai'ye yanıma geldiği sabah. Ve bugün canım Şafağımın 40'ı, sabahsız geceler, her günün tekrarı, sadece aynı acıyı yaşayanların anlayacağı 40 gün. Ölmeyecek kadar yaralıyım, Allah'ım kimseye yaşatmasın, eşimi toprağa verdiğim gün nasılsam öyleyim, bakımsız, ne giydiğim nasıl göründüğümün önemi olmadığı sadece eşime dua edeceğim bir gün... Nefesi o kadarmış benim güzel yüzlümün, hiç hak etmediği şekilde kaybettim ve onu çok sevdiğim için biliyorum ki büyük bir sınavdayım, Allah bana kaldıramayacağımdan fazla yük yüklemez diye inanıp yoluma öyle devam ediyorum, oğlumla her zamankinden daha fazla ilgileniyorum, birçok eşini, yakınını kaybedenle görüşüyorum, mesajlaşıyorum, onlarla güçleniyorum, iyileşiyorum, hepsine buradan teşekkür ederim."

Ece Erken, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye seslendi - Resim : 2

Odatv.com

Ahmet Nur Çebi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ece erken