Bir kişinin öldüğü kazaya ilişkin Somer Sivrioğlu'ndan açıklama

Ünlü şef Somer Sivrioğlu’nun 3 ay önce devraldığı restorana ait duvarın çökmesi sonucu 1 kişinin öldüğü kazaya ilişkin restorandan açıklama geldi.

Bir kişinin öldüğü kazaya ilişkin Somer Sivrioğlu'ndan açıklama

İstanbul Beşiktaş'ta ünlü şef Somer Sivrioğlu’nun 3 ay önce devraldığı lüks restoranın istinat duvarı çöktü. Duvarın altında kalan iki kişi ağır yaralandı. Ürdünlü eski diplomat yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Somer Sivrioğlu'na ait Efendy isimli restorandan, yaşanan olayla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "20 Mayıs Cuma gecesi restoranımızın da içinde bulunduğu yerleşimin istinat duvarının çökmesi sonucu yaşanan tahlisiz olaydan dolayı derin bir üzüntü duyuyoruz" denilirken, şu ifadeler kullanıldı:

"Kaza anında kaldırımda bulunan ve hayatını kaybeden Sayın Ahmet Salim Subbed'in ailesine başsağlığı diliyoruz. Acılarını derinden paylaşıyoruz.

Medyaya yansıyan ve bizi de derinden üzen elim kaza ve acı kayıp nedeniyle bir takım gerçek dışı haberler paylaşılarak kamuoyu yanlış yönlendirilmektedir. Bu talihsiz kaza ve acı kayıp sebebiyle restoranımızı bir süre kapattığımızı kamuoyuna duyururuz."

Bir kişinin öldüğü kazaya ilişkin Somer Sivrioğlu'ndan açıklama - Resim : 1

NE OLMUŞTU

Olay 20 Mayıs günü saat 23.30 sıralarında Nispetiye Caddesi’nde meydana geldi. İki otomobille restoranın önüne gelen 6 kişinin otomobillerden indiği sırada istinat duvarı büyük bir gürültü ile çöktü. İstinat duvarının altında kalan iki kişinin kurtarılması için vatandaşlar seferber oldu. Yıkılan duvarın altından çıkarılan iki kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda, sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Vatandaşlar tarafından istinat duvarının altında çıkarılan yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ulus’ta bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Ürdünlü eski diplomat Ahmet Salim Subbed yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırılan yabancı uyruklu Bahaettin Shanableh’in ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Odatv.com

Somer Sivrioğlu