Billur Kalkavan’dan açıklama: Tek ricam var…

Akciğer kanserine yakalandığı bilinen Billur Kalkavan’ın son hali oyuncu arkadaşı Hamdi Alkan tarafından sosyal medyadan paylaşılmıştı. Kalkavan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

Billur Kalkavan’dan açıklama: Tek ricam var…

59 yaşında kansere yakalanan Billur Kalkavan sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım ile hastalığı hakkında bilgi verdi. "Sen çok güzel ve güçlüsün" yorumlarının yapıldığı Billur Kalkavan, sevenleriyle sağlık durumunu paylaştı.

Billur Kalkavan’dan açıklama: Tek ricam var… - Resim : 1

Sabah’ın haberine göre, doktoru ile çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Billur Kalkavan şu mesajı paylaştı:

"Doktorumun güvenli ellerine teslim ettim kendimi. Hastanenin tüm çalışanları, şahane hemşireleri, müthiş servisi ve bakımında çok rahat ettiğimden dolayı kemoterapilerden sonra birkaç gün kalıp öyle dönüyorum evime. Neticede kediler olmadan, uykum bölünmeden çok rahat ediyorum.

@hamdialkan 'ımın ve @enveraysever 'imin paylaşımlarından sonra gördüğüm ilgi, sevgi, alaka beni çok motive etti herkesten allah razı olsun.

Sadece bir ricam var. Bana lütfen doktor, ilaç, bitki, vs. tavsiyeleri göndermeyin. Burada aldığım en ileri teknoloji tedavi yöntemleriyle devam edeceğim. Yolladığınız hiç bir şeye de itibar etmem hele ki doktoruma danışmadan asla. Çalışması yapılmamış ilaçlar, bitkiler, vb şeyler çok ters tepebilir.

Herkese sonsuz teşekkürler"

Odatv.com

akciğer kanseri magazin Billur Kalkavan