İncesaz'dan 25. yıla özel konser

Baba Evi, Deli Yürek, İkinci Bahar ve Ekmek Teknesi gibi unutulmaz dizilerin müzikleriyle geniş kesimlerce tanınan İncesaz grubu, kuruluşunun 25. yılını özel bir konserle kutladı.

İncesaz'dan 25. yıla özel konser

İncesaz müzik grubu 25. yıl etkinliklerini bir dizi konserle kutlamaya başladı. Bu konserlerin ilki Zorlu Sanat Merkezi PSM'de gerçekleşti. Bu özel konserde 'Mazi Kalbimde Yaradır', 'Çok Aşığın Var Diyorlar', 'Bir Çapkına Yangınım', 'Sevdayla Hesaplaşılmaz' gibi çok sevilen şarkılar seslendirildi.

İncesaz'dan 25. yıla özel konser - Resim : 1

İncesaz grubunda tamburda Murat Aydemir, kanunda Taner Sayacıoğlu, klasik kemençede Emre Erdal, vurmalı çalgılarda Türker Çolak, kontrbasta Volkan Hürsever, gitarda Cengiz Onural yer alırken, solistliği Ezgi Köker Aldemir ve Bora Ebeoğlu üstlendi.

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ DE SAHNEDEYDİ

Yaklaşık 2 saat süren konsere klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici de konuk sanatçı olarak katıldı.


"HEP KIZ ANNESİ OLMAK İSTEDİM"

İncesaz grubunun solisti aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu üyesi olan Ezgi Köker konserde heyecanlı anlar yaşadı. 6 aylık hamile olan Ezgi Köker hep bir kız annesi olmak istediğini söyledi ve kısa süre için 'doğum izni'ne ayrılacağını dinleyenlerine duyurdu.

DUYGUSAL FİNAL

Yoğun ilgi gören konserin finali ise 'Bana Bir Masal Anlat Baba' isimli şarkıyla gerçekleşti. O anlarda hem grup üyeleri hem de salonu dolduran dinleyiciler hüzünlü anlar yaşadı.

Selen Öktem

Odatv.com

.yıl zorlu psm konser incesaz Cengiz Onural selen öktem