Euphoria'nın yıldızı yeni Superman mi oluyor

Henry Cavill'ın kesin bir şekilde Superman'i bir daha canlandırmayacağının açıklanmasının ardından yeni Superman’ın Avusturalyalı oyuncu Jacob Elordi olacağı iddia edildi.

Euphoria'nın yıldızı yeni Superman mi oluyor

En son Justice League ve Zack Snyder’s Justice League filmlerinde Superman rolünde olan İngiliz oyuncu Henry Cavill, Superman rolüyle bir daha beyazperdeye geri dönmeyeceğini açıklamıştı.

EUPHORIA YILDIZI YENİ SUPERMAN OLABİLİR Mİ?

Hayranları üzen bu açıklamanın ardından yeni Superman’i kimi canlandıracağı merak konusu olmuştu. HBO’nun ödüllü dizisi Euphoria’da Nate karakterine hayat veren Avusturalyalı oyuncu Jacob Elordi’nin bu ikonik rolü Cavill’dan devralacağına dair sosyal medyada bazı söylentiler dolaşmaya başladı.

DC Stüdyoları'nın patronu ve Galaksinin Koruyucuları'nın yönetmeni James Gunn, bu söylentilerine cevap verdi.

56 yaşındaki yönetmen Elordi ile ilgili atılan bu iddia üzerine sosyal medya üzerinden “Benim fikrim, Superman rolüne henüz kimsenin seçilmediği. Benim için oyuncu seçimi senaryo bittiğinde ya da bitmeye yaklaşınca yapılır ve daha bitmedi” dedi.

Ünlü yönetmen, "Yakında bazı şeyler duyuracağız ama Superman'i kimin oynayacağı bunlardan biri olmayacak” ifadelerini kullandı.

KÖTÜ HABERİ KENDİ VERDİ

Cavill, 5 yıl sonra rolüne döneceğini iki ay önce duyurmuş ve hayranlarını sevindirmişti. Ancak bu dönüşün gerçekleşmeyeceği ortaya çıktı. Cavilll sosyal medya hesabından “Az önce James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantı yaptım ve bu üzücü bir haber millet! 'Supermen' olarak geri dönmeyeceğim" açıklamasında bulundu.

İngiliz oyuncu sözlerine "Stüdyo tarafından ekim ayında işe alınmadan önce geri döndüğümü duyurmamdan sonra bu haberi almak pek kolay olmadı ama hayat bu... Buna saygı duyarım. James ve Peter'ın inşa edecekleri bir evrenleri var. Onlara ve yeni evrende yer alan herkese iyi şanslar ve bolca başarı diliyorum” diyerek sürdürdü.

Odatv.com

Jacob Elordi süperman