Yassıada'da bulunan Katre Island Oteli'ndeki odayı inceledik... Bu oda tam 115 bin lira

Yassıada’ya yapılan 5 yıldızlı otelde bir gece konaklama fiyatı 115 bin TL. Otelde alkollü içecek satılmıyor. Bu durumu “İçki ruhsatı alamadık” diyerek anlatan yetkililer çözümü bulmuş: “Alkollü içeceğinizi yanınızda getirip odanızda tüketebilirsiniz.” Odatv, yeni adı Özgürlük ve Demokrasi Adası olan yerdeki oteli inceledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve ona bağlı Gümrük ve Turizm İşletmeleri tarafından Yassı Ada’da yapılan Katre Island Otel’in “Kral” dairesi gecelik 7 bin 500 Euro yani 115 bin TL. En ucuz oda fiyatı ise 150 Euro yani 2300 TL.

Yassıada’da 27 Mayıs’tan sonra Demokrat Parti yöneticileri yargılandı. Yargılamalar sonucunda Başbakan Adnan Menderes ile Bakanlar Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan idam edildi. AKP döneminde Özgürlük ve Demokrasi Adası adını alan yerde şimdi 5 yıldızlı otel bulunuyor.

ULAŞIM OTELİN TEKNESİYLE

Odatv, Yassıada’ya yapılan oteli inceledi. Otele ulaşım sabah, öğle ve akşam saatlerinde İstanbul Bostancı’dan kalkan tekne veya deniz taksi ile yapılıyor. Otele ait tekne sabah 07.30, 13.00 ve 21.00 saatlerinde müşterilerini Bostancı’dan alarak adaya götürüyor. Bu tekneyi kullanmak istemeyenler ise adaya deniz taksi ile ulaşım sağlayabiliyor.

Adaya indiğinizde sizi otel çalışanları karşılıyor. 3 adet müze bulunan adayı yürüyerek gezmek mümkün.

Yassıada'da bulunan Katre Island Oteli'ndeki odayı inceledik... Bu oda tam 115 bin lira - Resim : 1
Katre Island Oteli
Yassıada'da bulunan Katre Island Oteli'ndeki odayı inceledik... Bu oda tam 115 bin lira - Resim : 2
Katre Island Oteli

İÇKİ RUHSATI YOK DIŞARDAN GETİRİP ODANIZDA TÜKETEBİLİRSİNİZ

Otelin içki ruhsatı olmadığını söyleyen yetkililer “İçeceğiniz alkollü ürünleri yanınızda getirip odanızda tüketebilirsiniz. Henüz içki ruhsatı alamadığımız için alkollü içecek satışımız yok” dedi.

ODA FİYATLARI: 2 BİN 300 TL’DEN 115 BİN TL’YE KADAR

Otelin gecelik fiyatları da Euro üzerinden hesaplanıyor. “Türk müşterilere indirim veya farklı bir fiyat politikası var mı” sorusuna “Fiyatlarımız tüm müşterilerimiz için aynı” diye yanıt veriliyor.

Gecelik en ucuz oda 150 Euro’dan yani 2300 TL’den başlıyor. “Delüks” olarak adlandırılan oda içerisinde kahvaltı imkanı var. Öğle ve akşam yemekleri ise ücretli.

Aile Suiti olarak adlandırılan odanın fiyatı ise gecelik 225 Euro. 3 bin 450 TL’lik oda 4 yetişkin 1 çocuk olduğunda fiyatı 275 Euro’ya çıkıyor.

Otelin “Kral Suiti” ise 1030 Euro. 15 bin TL’lik odanın içerisinde ise jakuzi bulunuyor. Oda fener manzaralı.

Otelin en lüks dairesi ise “Kraliyet Suiti” olarak tanımlanıyor. Geceliği kahvaltı dahil 7 bin 500 Euro yani 115 bin TL. Bu oda da diğer “Kral” dairesi gibi fener manzaralı. 98 metrekare olan bu daire içerisinde de çift banyo, jakuzi yer alıyor.

Yassıada'da bulunan Katre Island Oteli'ndeki odayı inceledik... Bu oda tam 115 bin lira - Resim : 3
Katre Island Oteli
Yassıada'da bulunan Katre Island Oteli'ndeki odayı inceledik... Bu oda tam 115 bin lira - Resim : 4
Katre Island Oteli
Yassıada'da bulunan Katre Island Oteli'ndeki odayı inceledik... Bu oda tam 115 bin lira - Resim : 5
Katre Island Oteli

125 ODALI OTELİN 15 ODASI DOLU

Katre Island Oteli'nin 125 odası bulunuyor. Otelin doluluk oranı ise düşük. 10 ile 15 odanın dolu olduğu oteli genellikle yabancı turistler tercih ediyor.

Can Özçelik

CAN ÖZÇELİK'İN FETÖ BORSASI KİTABINI SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yassıada'da bulunan Katre Island Oteli'ndeki odayı inceledik... Bu oda tam 115 bin lira - Resim : 6

Odatv.com

katre island otel yassıada hasan polatkan fatin rüştü zorlu adnan menderes tobb katre island oteli alkol can özçelik