Sokak röportajına katılan bir vatandaş, Erdoğan'ı eleştirdi: Bütün partilere atıyor. Bir de müslümanlık taslıyor

Sosyal medyada yayınlanan bir sokak röportajında yaşlı bir adamla yaşlı bir kadının tartışması gündem oldu. Bir vatandaş, "Paranın başına damadını oturttu, kendi tek adam oldu. Biz burada sürünelim umurunda mı" diye konuştu...

Sokak muhabirinin "Memnun musun hayatından?" sorusuna "Tabii memnunum. Vatanı satanlardan, vatanı çiğneyenlerden mi memnun olacağız? Hırsızlardan mı memnun olacağız?" demesine sokaktaki yaşlı bir kadın tepki gösterdi.

Sokak röportajına dahil olan vatandaş, "Ülkedeki her şeyi sattı da yerine ne koydu. Alıyor karısını yanına memleket memleket geziyor, sandalyesini koruyor. O partiye atıyor, bu partiye atıyor. Türkiye'yi idare eden adam milleti ayırt eder mi? Sıkılmıyor, çıkıyor oraya bir de müslümanlık taslıyor. Biz gavur muyuz? Biz de müslümanız elhamdülillah" dedi.

Erdoğan'ın bütün partileri karaladığını söyleyen vatandaş sözlerine şöyle devam etti:

"Paranın başına damadını oturttu, kendisi tek adam oldu. Biz burada sürünelim onun umrunda mı? İşine gelen yere dağıtıyor. Pazarcılara söz verdi bakalım seçim bitince yapacak mı? Hep milletin gözünü boyuyor."

Odatv.com

geçim vatandaş Erdoğan toki Sokak Röportajı