Stüdyoda gergin anlar: Özür dile hemen

Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin ile AKP’nin 24. dönem Milletvekili Ali Turan Tv100 ekranlarında tartıştı. Konut projesi ile ilgili konuşmasını kesen ve “İhtilal mi yapacaksınız?” ifadelerini kullanan Ali Turan'a, Aytunç Erkin "Yıllarca Fetullah’a hizmet ettiniz. Darbe yaptırdınız adamlara. Özür dile hemen. Hemen özür dileyeceksin, yoksa kalkarım" tepkisini verdi.

Tv100 kanalında yayınlanan “Gündeme Dair” programında Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin ile AKP’nin 24. dönem Milletvekili Ali Turan arasında özür krizi yalandı. Konut projesi ile ilgili konuşurken, Ali Turan’ın sözünü kesmesine tepki gösteren Aytun Erkin, “Lütfen susun. Sen heyecanlısın. Biliyorum heyecanın farkındayım. Yüzde 4 geldi diye seviniyorsunuz. Öyle bir şey yok. Daha seçime sekiz ay var neler yaşanacak daha bu ülkede” dedi. Ali Turan ise Erkin’in bu sözlerine “İhtilal mi yapacaksınız?” diye karşılık verdi.

BU DEDİĞİN SUÇ

Turan’ın bu sözlerine sinirlenen Erkin şöyle konuştu:

“Ben neyle ihtilal yapacağım. Bu dediğin suç biliyor musun? Kafanızda hep ihtilal var ki bunları yaratıyorsunuz. İhtilal mi yapacaksınız diyerek provokasyon yaratıyorsunuz. Top, tüfek, silah senin elinde. Her şeyi siz yapabilirsiniz, bunu unutma. Bütün provokasyonları siz yapabilirsiniz. Yıllarca Fetullah’a hizmet ettiniz. Darbe yaptırdınız adamlara. Özür dile hemen. Hemen özür dileyeceksin, yoksa kalkarım.”

'İRONİ YAPTIM' DEDİ

Daha sonra programdan ayrılmak için ayağa kalkan Aytunç Erkin’i moderatör Pınar Işık Ardor ve diğer katılımcılar sakinleştirdi. Ali Turan daha sonra söylediği sözleri “ironi” olarak söylediğini ifade etti.

Program kaldığı yerden devam etti.

Odatv.com

Ali Turan sözcü AKP Aytunç Erkin ihtilal darbe