Sedat Peker'in önce evine sonra akrabasına... 12 saatte çifte saldırı... Saldırı hakkında kim ne dedi

Sedat Peker'in evine yönelik saldırının ardından akrabası olduğu öne sürülen Metin Süs de vuruldu. Saldırı sonrası sonrası çok sayıda gazeteci ve siyasi olayla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Sedat Peker'in önce evine sonra akrabasına... 12 saatte çifte saldırı... Saldırı hakkında kim ne dedi

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in İstanbul Beykoz’da bulunan evine dün sabah saat 09:30'da gerçekleştirilen saldırının ardından akrabası olduğu öne sürülen Metin Süs de Yeşilköy’de saat 21.30 sıralarında vuruldu.

Metin Süs olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren K.A. olay yerinden kaçtığı sırada polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. K.A.’nın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Metin Süs, Halil Falyalı cinayeti sonrasında “Söylemez kardeşler" suç örgütü lideri Mustafa Söylemez’in İstanbul’da ilk görüştüğü isim olarak gündeme gelmişti.

Cinayet sonrasında yürütülen soruşturma kapsamında Metin Süs gözaltına alındı. Süs, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

SALDIRI HAKKINDA KİM NE DEDİ

Sedat Peker’in evine gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrası siyasiler ve gazeteciler başta olmak üzere çok sayıda kişi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Gazeteciler Yılmaz Özdil, Uğur Dündar, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt mesaj yayınlayanlar arasındaydı.

Saldırı sonrası yapılan paylaşımlar şöyle:
Yılmaz Özdil:
"Saldırgan, dostmuş gibi çay içip sohbet ettiği güvenlik kulübesine, bir seccade ve bir Kuran-ı Kerim bırakmış, saldırıdan sonra farkedildi
Vurulan kişi vuran saldırganı tanımıyor, ömründe görmemiş, ömründe yan yana gelmemiş, ama medyaya “aralarındaki alacak verecek meselesi” deniyor, “iç hesaplaşma” gibi sunuluyor, hadise enteresan bir kumpasa dönüşüyor…
Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın açık çağrıda bulunuyor, “emniyet bu iddiasında ısrarlıysa, önceden görüştüklerine dair HTS kayıtlarının, baz istasyonu kayıtlarının açıklanmasını istiyoruz, kamuoyu adına talep ediyoruz, bizim açımızdan zerre kadar aksi ihtimal yok,
emniyet bunu beş dakikada tespit edebilir, saldırganın 20’den fazla sabıkası var, tamamen düzmece bir olay” diyor. Sayın araştırmacı medyamız gerçekten gerçeği arıyorsa, haberin iki tarafına da yer vermeli.
Saldırgan seccade filan bırakarak, - geçmişte benzer örnekler görülmüştü- muhtemelen yakalandığında meczup pozlarına bürünecek… Ama, Sedat Peker bu meseleyi bir meczubun işi olarak görmüyor, münferit görmüyor"

Sedat Peker'in önce evine sonra akrabasına... 12 saatte çifte saldırı... Saldırı hakkında kim ne dedi - Resim : 1
Sedat Peker'in önce evine sonra akrabasına... 12 saatte çifte saldırı... Saldırı hakkında kim ne dedi - Resim : 2

Uğur Dündar:
Sedat Peker'e dolaylı da olsa kurşun sıkıldı!
Acaba hangi suç örgütü yaptı?..

Sedat Peker'in önce evine sonra akrabasına... 12 saatte çifte saldırı... Saldırı hakkında kim ne dedi - Resim : 3

Cemal Enginyurt:
Paniğe kapılan soygun çetesi
@sedat_pekeri yıldırma, korkutma faaliyetlerine hız verdi.
Sedat Peker’in evine silahlı saldırı yapılıyor, bir kişi yaralanıyor.
İstanbul emniyeti alacak verecek meselesi diyor.
Yapmayın beyler! Olmuyor, uymuyor.
Polise güven sarsılıyor. Yazık yazık.

Sedat Peker'in önce evine sonra akrabasına... 12 saatte çifte saldırı... Saldırı hakkında kim ne dedi - Resim : 4

Fikri Sağlar:
Sedat Peker'in Beykoz'daki evine yapılan silahlı saldırı, bundan sonra açıklayacağı bilgilerin ne denli kritik olduğunun habercisi. Daha büyük pisliklerin ortaya saçılmasını istemiyorlar.
Muhalefet sessiz kalmamalı. Olayın üzerine gidilmeli.

Sedat Peker'in önce evine sonra akrabasına... 12 saatte çifte saldırı... Saldırı hakkında kim ne dedi - Resim : 5

Tuncay Özkan:
Sedat Peker'in Saray'daki danışmanlardan başlayıp AKP'li vekiller Zehra Taşkesenlioğlu ve Çiğdem Karaaslan'a uzanan yolsuzluk ifşaatlerini suikast girişimleri izledi. Kötü yönetim Türkiye'yi yolsuzluk batağına sapladı. Bu böyle gitmez!

Sedat Peker'in önce evine sonra akrabasına... 12 saatte çifte saldırı... Saldırı hakkında kim ne dedi - Resim : 6

Tanju Özcan:
Sedat Peker in evine bu gün yapılan saldırıyı kınıyorum…amaç tehdit belli..neyi açıklamasından kim korkuyor…artık
@sedatpeker
çıkıp anlatacağını anlatmalı…temiz bir gelecek adına…lütfen bekleme
@delicavus_ntn

Sedat Peker'in önce evine sonra akrabasına... 12 saatte çifte saldırı... Saldırı hakkında kim ne dedi - Resim : 7

EMNİYET’TEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sedat Peker'in Beykoz'daki evine yapılan silahlı saldırı hakkında açıklama yaptı.
Yapılan açıklamaya göre, sabah saatlerinde Beykoz'da medyana gelen silahla yaralama olayıyla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı.
Emniyet yaptığı açıklamada, “Kırmızı bültenle aranan S.P.'nin elebaşılığını yaptığı örgütün üyelerinden Ö.Ş.'nin daha önceden tanıdığı diğer örgüt üyesi Y.G. isimli şahsı alacak verecek meselesi yüzünden vurduğu tespit edilmiş, örgüt üyesi Ö.Ş. Sancaktepe'de olayda kullandığı silahla birlikte yakalanmıştır” ifadelerine yer verdi.

Sedat Peker'in önce evine sonra akrabasına... 12 saatte çifte saldırı... Saldırı hakkında kim ne dedi - Resim : 8

Diğer taraftan Sedat Peker'in evine silahlı saldırıda bulunarak Peker'in adamlarından Yılmaz Günay'ı yaralayan Ö.Ş.'nin Sedat Peker ile fotoğrafları ortaya çıktı

Sedat Peker'in önce evine sonra akrabasına... 12 saatte çifte saldırı... Saldırı hakkında kim ne dedi - Resim : 9

Odatv.com

sedat peker Metin Süs