Sedat Peker'i tehdit eden Cenk Çelik vuruldu... Peker videosunda ne demişti

Geçen yıllarda Sedat Peker’i tehdit eden videolar çeken Cenk Çelik, Ümraniye Çavuşbaşı caddesinde başından vuruldu. Sağlık durumunun kritik olduğu öğrenilen Cenk Çelik'le ilgili Sedat Peker avukatı ile ilgili açıklama yaptı.

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker hakkında tehdit içerikli videolar çeken Cenk Çelik, sosyal medya hesabında "Akıncılar" lakabını kullandı.

2020'de düzenlenen "Hijyen Operasyonu" kapsamında İstanbul başta olmak üzere 7 ayrı ilde gerçekleştirilen çalışmalarda Sedat Peker’i sosyal medya hesaplarından tehdit eden ve ona meydan okuyan ‘Hanımağa’ lakaplı Güniz Akkuş, Çenk Çelik ve Zafer Çelik’in de bulunduğu 10 şüpheliyle birlikte gözaltına alınmıştı.

Peker 9 Mayıs 2020'deki videosunda bu isimlerin öldürülüp kendi üzerine atılacağını öne sürerek adli tahkikat çağrısında bulunmuştu.

Peker'in bahsettiği 3 gruptan 5 kritik isim, "hijyen" operasyonuyla 15 Mayıs 2020'de gözaltına alındı.

Gözaltların ardından Sedat Peker 1 yıl sürecek bir sessizliğe gömüldü. Ardından çok konuşulan video serilerine devam etti.

İlgili haber: Sedat Peker'in videolara ara vermesinin sırrı

CENK ÇELİK VURULDU

Ümraniye'de bir suç örgütünün lideri olduğu iddia edilen Cenk Çelik, Ümraniye Çavuşbaşı caddesinde başından vurulmuş halde bulundu.

Sedat Peker'i tehdit eden Cenk Çelik vuruldu... Peker videosunda ne demişti - Resim : 1
Cenk Çelik

Sedat Peker, ilk videolarında Cenk Çelik'ten bahsetmişti.

SEDAT PEKER’DEN 'CENK ÇELİK' AÇIKLAMASI

Peker’in avukatı Ersan Barkın Cenk Çelik hakkında açıklama yaptı. Barkın, Peker’le FaceTime üzerinden yaptığı görüşmeyi aktararak, Peker'in bugün yaşanan olaya dair söylediklerini aktardı.

Barkın'ın paylaşımına göre Peker, Çelik'e yapılan saldırıyla ilgili "Bugüne kadar sosyal medyada çoluk-çocuk, genç-yaşlı birçok kişi şahsıma hakaret videoları yayımlamaktaydı. Hiçbirine karşı tek karşı eylemde bulunmamışken, bıçak sırtında yaşadığım bu anda, böyle bir cinayeti işlettiğimi düşünmek en basit tanımıyla safdillik olur. Bazı güçler tarafından öldürülmem amaçlanırken, yakınlarıma saldırılar düzenlenirken, bana hiçbir fayda sağlamayacak bu tip bir cinayetle ilişkilendirilmem asla mümkün değildir" dedi.

BİR SALDIRI İDDİASI DAHA

Peker ayrıca "Bugün, yakınımda olduğu bilinen Seyfi Gedikli isimli arkadaşın ana-babasının ve kızlarının kaldığı evin kapısına silahla ateş edildi. Bana sevgi besleyen insanları yıldırma amacıyla yapılan kriminal çalışmalar devam etmektedir. Dijital tecrit altında iken bu yönde komplolara başvurmak asla onurlu bir davranış değildir" ifadelerini kullandı.

PEŞ PEŞE SALDIRILAR

Yaşanan vurulma olayının, Sedat Peker'in evine ve akrabasına yapılan saldırıdan kısa bir süre sonra gerçekleşmesi dikkat çekti.

Sedat Peker'in Beykoz'daki villasına yapılan saldırıda, villada görevli Yılmaz Günay, 3 kurşunla yaralandı.

Sedat Peker'in akrabası olduğu öne sürülen Metin Süs, İstanbul Yeşilköy'de, aynı gün içinde vuruldu.

Odatv.com

sedat peker cenk çelik hijyen operasyonu