Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu'ndan kripto bürokrat uyarısı

Sabah gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu, devlet içinde iş yavaşlatan, vatandaşın işini oyalayan bürokratların kripto olduğunu yazdı.

Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu'ndan kripto bürokrat uyarısı

Sabah gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu, bugünkü köşe yazasında devlet için faal olan kripto bürokratları yazdı. Okan Müderrisoğlu, bugünkü bürokratik kadroların büyük bölümünün AKP döneminde atandığını vurgulayarak, "Bürokratik oligarşi de denilen bu gerçeklik, dün olduğu gibi bugün de epeyce devlet dairesinde hayalet gibi geziyor" dedi.
Bürokraside işlerin yavaş yürümesine engel olanların kripto olacağını ifade eden Okan Müderrisoğlu, "İkincisi ve daha mühimi ise... Devletin kılcal damarlarında saklanan kripto unsurlarla ilgili. Eğer devletteki legal bir işiniz zamana yayılıyor, suni bahanelerle oyalanıyor, olması gereken bir iş bir türlü çıkmıyorsa bilin ki orada ya kripto bir memur ya da açıkça art niyet vardır. Bunların tespiti için bir mekanizma kurulması veya iş yapma kriterlerinin güncellenmesi de devlet kapısındaki vatandaşın moralini düzeltecektir" diye yazdı.

Odatv.com

bürokrat AKP kripto sabah gazetesi okan müderrisoğlu