Oyuncu Mehmet Günsür’ün acı günü

Ünlü oyuncu Mehmet Günsür'ün annesi Sibel Günsür yaşamını yitirdi.

Oyuncu Mehmet Günsür’ün acı günü

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan dizisiyle ekrana gelen oyuncu Mehmet Günsür, aldığı haberler adeta yıkıldı. Mehmet Günsür’ün annesi Sibel Günsür geçen aralık ayında İstanbul’da özel bir hastanede bypass ameliyatı olmuş ve tedavisi devam ediyordu.

Hayatını kaybeden emekli lise öğretmeni Sibel Günsür önceki gün Zincirlikuyu’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Anne Günsür, 2018 yılında hayatını kaybeden eşinin yanında toprağa verildi.

Oyuncu Mehmet Günsür’ün acı günü - Resim : 1

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Bu acı gününde Mehmet Günsür'ü aile dostları ve sanatçı arkadaşları yalnız bırakmadı. Cenaze törenini aile arasında olması istediği için kimseye haber vermediği öğrenildi.

Sibel Günsür, oğlu Mehmet Günsür ve gelini Katerina Mongio ile ‘Kanaga’ dizisinde yer almıştı.

Oyuncu Mehmet Günsür’ün acı günü - Resim : 2
Sibel Günsür

SİBEL GÜNSÜR KİMDİR?

Türk dizi, reklam ve sinema oyuncusu Mehmet Günsür’ün annesi aktrist Sibel Günsür 1940 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Teoman Günsür ile evlenen Sibel Günsür’un bu evliliğinden Mehmet Günsür ve Zeynep Günsür dünyaya geldi. Eğitim yaşamına İstanbul’da başladı. Üniversiteyi bitirdikten sonra İstanbul Boğaziçi Üniversitesi’nde Almanca Öğretmenliği yapmaya başladı. Ardından bir süre Almanya Berlin’de de çalışmaya başladı. Kızı Zeynep Günsür Yüceil’in kurucusu olduğu Hareket Atölyesi’nde çeşitli roller aldı.

Odatv.com