24 saatlik Erdoğan yasağı: Odatv peşine düştü

İBB'ye bağlı Şehir Hatları İstanbul Boğazı'ndaki bazı seferleri iptal etti. Odatv, Şehir Hatları'na ulaştı, gerçeği öğrendi... Gürkan Karakullukçu yazdı...

24 saatlik Erdoğan yasağı: Odatv peşine düştü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı Şehir Hatları'nın bazı seferleri iptal edildi. Kadıköy, Üsküdar ve Beşiktaş'tan ulaşım sağlamaya çalışan yurttaşlar iskeleye gittiklerinde şoka uğradılar.

İskeleden yapılan anonslarda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe'de olması sebebiyle seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

Odatv olayın perde arkasına ulaştı. Şehir Hatları'ndan Odatv'ye yapılan açıklamada, "Türk Konseyi 8. Zirvesi ve Türk Konseyi Dışişleri Bakanları Toplantısı nedeniyle seferler ertelendi" açıklaması yapıldı.

Ayrıca 12 Kasım'dan 13 Kasım 00.30'a kadar Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi'nden yapılan seferlerin Tarihi Beşiktaş İskelesi'nden yapılacağı da aktarıldı.

Erdoğan nedeniyle seferlerin ertelenmesi ve başka iskeleden seferlerin düzenleneceğini bilmeyen yurttaşlar ise iskelelerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

İşte o görüntüler:

ZİRVEYE KİMLER KATILIYOR

Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan Cumhurbaşkanlarının yanı sıra Macaristan Başbakanı da toplantıda yerini alacak. Türkmenistan da teşkilata gözlemci üye olarak kabul edilecek.

Gürkan Karakullukçu

Odatv.com

Erdoğan İBB Şehir Hatları odatv gürkan karakullukçu Beşiktaş sefer iptalleri