Odatv Kabataş skandalının peşini bırakmıyor... İzmir Marşı çalınca bakın ne oluyor

Kabataş Erkek Lisesi'nin yatakhanesinde üç öğrencinin Atatürk posterini bıçakla deştiği görüntülerin ardından Odatv yeni görüntülere ulaştı. 24 Kasım 2019 yılına ait görüntülerde okul müdürü Muharrem Bayrak'ın ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özcan Türkoğlu'nun İzmir Marşı okunmadan önce salonu terk etmesi kameralara yansıdı.

Kabataş Erkek Lisesi'nde üç öğrencinin Atatürk’e hakaret ve küfrederek, posterini bıçakla değiştiği görüntüler Türkiye'nin gündemine oturdu.

29 Ekim 2021'de Beşiktaş'taki Cumhuriyet Bayramı yürüyüşünün ardından yaşanan olay, 8 Ocak 2021'de Odatv'nin "utanç" görüntülerini yayınlaması ile ortaya çıktı.

Kabataş Erkek Lisesi Disiplin Kurulu 27 Aralık 2021'de toplandı. Öğrencilere "5 günlük okuldan uzaklaştırma" cezası verildi.

ODATV YENİ GÖRÜNTÜLERE ULAŞTI

Yaşanan bu sürecin ardından olayın peşini bırakmayan Odatv yeni görüntülere ulaştı.

Tarih 24 Kasım 2019.

Kabataş Erkek Lisesi'nde Öğretmenler Günü kutlaması yapılıyor.

Bu tarihte Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olan Kabataş Erkek Lisesi Müdürü Muharrem Bayrak ve halen Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Özcan Türkoğlu da konuklar arasında.

Görüntülerde İzmir Marşı'nın söyleneceğinin anons edilmesinden önce bu iki ismin de yerlerinden ayrılması dikkat çekiyor.

MUHARREM BAYRAK NE ZAMAN ATANDI

2018 yılından bu yana Kabataş Erkek Lisesi müdürü olarak görev yapan Selman Küçük, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu. Küçük’ten boşalan müdürlüğe Beşiktaş Anadolu Lisesi Müdürü Muharrem Bayrak atandı. Bayrak, Beşiktaş Anadolu Lisesi’ne müdür olarak 12 Ağustos’ta atanmıştı, 8 gün sonra da Kabataş Erkek Lisesi’ne müdür oldu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi mezunu olan okul müdür vekili Muharrem Bayram’ın, mezun olduktan hemen sonra Amerika’ya gittiği ve 2015 yılından önceki sosyal medya hesaplarından paylaşımlarını sildiği öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERE TIKLAYIN:

Tarihi okulda utanç görüntüleri

Utanç videosuna tepkiler çığ gibi: Disiplin cezası ile geçiştirilemez

Kabataş Lisesi öğrencilerinden utanç görüntülere yanıt: Hep bir ağızdan okudular

A Haber ve Sabah Gazetesi gerçeğin üzerini kapatmak istiyor

Odatv.com

odatv Bıçak Atatürk Kabataş Erkek Lisesi