Memduh Bayraktaroğlu'nun sağlık durumu nasıl

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bayraktaroğlu ameliyatın başarılı geçtiğini belirterek, "Kendimi çok çok iyi hissediyorum" dedi...

Memduh Bayraktaroğlu'nun sağlık durumu nasıl

Korkusuz gazetesi yazarı ve ekonomist Memduh Bayraktaroğlu tümör ameliyatı olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bayraktaroğlu ameliyatın başarılı geçtiğini belirterek, “Harika bir operasyonla sol bacağımdan 1, sol ayağımdan 2 tümör alındı. Kendimi çok çok iyi hissediyorum. İlgi ve hassasiyetleriniz için minnettarım canlarım…” ifadelerini kullandı.

MEMDUH BAYRAKTAROĞLU KİMDİR

İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Beyazıt İktisadi ve Ticari İlimler Yüksek Okulu İşletme (Lisans) Bölümü'nden mezun olmuştur. 1972'de özel bir kuruluşta evrak memuru olarak işe başlayarak, genel müdürlüğe kadar yükselmiş ve 1980 yılında bu görevinden ayrılmıştır.

1994 yılında Günaydın gazetesinde "Ekomedya" adlı köşesinde finansal konular hakkında yazılar yazarak ulusal medyada ilk kez göreve başladı. 1994 yılının Eylül ayında ise Milliyet gazetesinde, 1995 yılında Akşam’da yazmaya başladı. Daha sonra Öncü gazetesinde köşe yazarlığı ve BTV televizyonunda ekonomi, dış ve iç politika konularında yorumculuk yaptı.

1999-2002 yılları arasında Doğru Yol Partisi (DYP) genel başkanı ve 21'inci dönem İstanbul milletvekili olan Tansu Çiller'in danışmanlığını yaptı. 2014 yılından beri YouTube'da içerik üretmektedir. Bayraktaroğlu, ünlü ressam İncilay Samuray ile evli olup, bu evlilikten 2 çocuğa sahiptir. Daha önce Tercüman gazetesinde köşe yazarlığı yapan Bayraktaroğlu, bu günlerde Korkusuz gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Odatv.com

memduh bayraktaroğlu