İmamoğlu daha yeni isyan etmişti... Turistlere zorbalık

İstanbul'da taksiye binen bir turist, kendisine kaba davranan taksi şoförünü kayda alarak sosyal medyadan paylaştı. Söz konusu videoda şoförün turistlere tükürdüğü ve küfür ettiği görüldü.

Son yıllarda çeşitli meselelerle gündeme taksici sorunlarına bir yenisi eklendi.

Özellikle İstanbul’a gelen turistlerin en çok yaşadığı sorunlardan birisi taksiciler oluyor. Bununla birlikte turistlerin ve vatandaşların taksiciler ile yaşadığı sorunlar sosyal medyada yayınlanarak çok kez gündem oluyor.

Son olarak taksisine binen turist kadınla tartışma yaşan bir taksicinin görüntüleri, turistlerin o anları sosyal medyadan paylaşmasıyla gündeme geldi.

Söz konusu videoda sinirli olduğu görülen taksicinin, yolcu turistlere tükürdüğü ve küfür ettiği görüldü. O anları kayda alan turistler sosyal medyadan taksicinin görüntülerini ve plakasını paylaştı.

Bu görüntülerle birlikte akıllara İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’daki taksi ve taksici sorununa ilişkin söylediği ifadeleri getirdi.

İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ

İBB Başkanı İmamoğlu, söz konusu sorun ile ilgili şöyle konuşmuştu:

“Benim İstanbul'da taksiye binemeyen anne, baba, genç kızlar, çocuklar, siz o taksiye binemediğiniz zaman aklınıza Süleyman Soylu, Murat Kurum, Adil Karaismalioğlu'nu getirin. Birisi uygulama üzerinden taksi çağırıyor. Gelmiyor. Sonra Arapça isimle taksi geliyor. Benim vatandaşıma siz bunu nasıl yaparsınız? 100 doların varsa taksi var gibi.”

Odatv.com

turist İstanbul içişleri süleyman soylu İBB taksi