FETÖ içyüzü... Naziler stadyumlara Hitler adı vermedi... Fener'in Atatürk isteğine böyle karşı çıktılar

Fenerbahçe'nin, kullandığı stadyumun adını "Atatürk" olarak değiştirme önerisi FETÖ'cüleri kızdırdı. ABD Boston'da yaşayan FETÖ iltisaklı kişi, paylaşımlarında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'e hakaretler yağdırdı.

FETÖ içyüzü... Naziler stadyumlara Hitler adı vermedi... Fener'in Atatürk isteğine böyle karşı çıktılar

Fenerbahçe geçtiğimiz günlerde, Kadıköy’de bulunan Ülker Stadı Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nin isminin “Atatürk Stadı”na çevrilmesi için öneride bulunmuştu. Söz konusu öneriye Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile birçok ünlü isim bu teklifi büyük bir coşkuyla karşıladı.

Gazeteci İsmail Küçükkaya da sosyal medya hesabından Şükrü Saraçoğlu stadyumunun fotoğrafını paylaşarak “Adı Atatürk” olacak notuyla paylaşım yapmıştı. Küçükkaya’nın paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni yağarken bir sosyal medya kullanıcısının o fotoğrafa ilişkin yorumları dikkatlerden kaçmadı.

“Meg” kullanıcı adı ile Twitter’da yer alan bir sosyal medya kullanıcısı, Küçükkaya’nın “Atatürk Stadyumu” paylaşımını alıntılayarak “Almanya’da hiçbir stadyuma Hitler adı verilmiyor lakin Türkler Atatürk ismini bir stadyuma koyacakmış. Türklerden daha geri ve alçak bir toplum olamaz herhalde” dedi. Söz konusu ifadeleri kullanan kişinin hesabı incelendiğinde ise Atatürk ve Türk milletine karşı kabul edilemez birçok paylaşımlarda bulunduğu görülüyor.

Atatürk düşmanı kullanıcının bazı paylaşımları şu şekilde:

FETÖ içyüzü... Naziler stadyumlara Hitler adı vermedi... Fener'in Atatürk isteğine böyle karşı çıktılar - Resim : 1
FETÖ içyüzü... Naziler stadyumlara Hitler adı vermedi... Fener'in Atatürk isteğine böyle karşı çıktılar - Resim : 2
FETÖ içyüzü... Naziler stadyumlara Hitler adı vermedi... Fener'in Atatürk isteğine böyle karşı çıktılar - Resim : 3
FETÖ içyüzü... Naziler stadyumlara Hitler adı vermedi... Fener'in Atatürk isteğine böyle karşı çıktılar - Resim : 4
FETÖ içyüzü... Naziler stadyumlara Hitler adı vermedi... Fener'in Atatürk isteğine böyle karşı çıktılar - Resim : 5
FETÖ içyüzü... Naziler stadyumlara Hitler adı vermedi... Fener'in Atatürk isteğine böyle karşı çıktılar - Resim : 6

Söz konusu kişi bulunduğu konumu ABD’nin Boston eyaleti olarak gösteriyor. Hesabındaki biyografi kısmında ise “Siyaset Bilimi Öğrencisi – Orta Doğu Araştırmacısı” yazıyor.

Bununla birlikte kişinin sosyal medya hesabından birçok FETÖ hesaplarını takip ettiği, FETÖ ve ABD’yi destekleyen paylaşımlarda bulunuyor.

Odatv.com

Fenerbahçe Atatürk FETÖ şükrü saraçoğlu