FETÖ elebaşı Gülen Türkçe olimpiyatlarında yok… “Sağlık durumumun elverişsizliği”

Fethullahçı Terör Örgütü, ABD’nin New Jersey eyaletinde Uluslararası Dil ve Kültür Festivali (IFLC) 20. Yıl Özel Programı adı altında organizasyon düzenledi. Hastalığından dolayı katılamadığını, gönderdiği mesajla belirten Örgüt elebaşı Fethullah Gülen Odatv’nin haberlerini doğrulamış oldu.

FETÖ, ABD’nin New Jersey eyaletinde, Uluslararası Dil ve Kültür Festivali (IFLC) 20. Yıl Özel Programı adı altında organizasyon düzenledi.

Örgüt elebaşısı Fethullah Gülen'in mesajının okunduğu ve kendisine vefa ödülünün verildiği organizasyonu izlediği anlar da örgüte ait sitelerden ve sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Organizasyona katılmayan Gülen, mesaj göndererek katılımcılara hitap etti.

Gönderdiği mesajda hastalığından dolayı katılamadığını belirten Fethullah Gülen, Odatv’nin daha önce yapmış olduğu haberleri doğrulamış oldu.

Gülen, “Sağlık durumumun elverişsizliğinden dolayı sizlerle birlikte olamamanın üzüntüsünü yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABERLER İÇİN:

-Fetullah Gülen hastalığını kendisi açıkladı

-Fetullah Gülen’den “trilyonluk miras” mesajı: “Hastayım” dediği videosundan sonra şimdi de ses kaydı

HASTALANDIĞINI KENDİSİ AÇIKLAMIŞTI

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son yayınlanan videosunda “Çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hastayım” diyerek hasta olduğunu duyurmuştu.

28 Şubat'ta YouTube'da yayımlanan videoda Gülen, “Ben çok fazla değil ama biraz rahatsızım yani… Çok düşük bir eforu taşıyamayacak kadar, öyle bir şey var” demişti.

Odatv.com

FETÖ türkçe olimpiyatları fethullah gülen