Karadayı için son tören

Karadayı için Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tören düzenlendi. Törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile aile yakınları katıldı.

Karadayı için son tören

Türk Silahlı Kuvvetlerinin 22'nci Genelkurmay Başkanı olan Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı dün hayatını kaybetti.

BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Odatv’nin öğrendiğine göre, İsmail Hakkı Karadayı bayramın birinci günü Florence Nightingale hastanesine kaldırıldı. Kanser teşhisi konan Karadayı birçok ameliyat geçirmişti. Karadayı’nın yüksek ateş ve enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Odatv’nin edindiği bilgilere göre; Eski Genelkurmay Başkanı Karadayı için Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tören düzenlendi. Törenin ardından Karadayı, Çengelköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile aile yakınları katıldı.

Karadayı için son tören - Resim : 1

Karadayı için son tören - Resim : 2

Karadayı için son tören - Resim : 3

GENELKURMAY'DAN TAZİYE MESAJI

Genelkurmay Başkanlığı dün hayatını kaybeden eski Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı için taziye mesajı yayımladı.

TSK tarafından yayımlanan mesajda, "Emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı 26.05.2020 tarihinde vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileriz" denildi.

28 Şubat davasının sanıkları arasında yer alan Karadayı için rütbelerinin sökülmesi kararı verilmişti. Karar Yargıtay tarafından onanmamıştı.

Karadayı, yarın Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde saat 14:00’te düzenlenecek törenin ardından, Çengelköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Odatv.com

İsmail Hakkı Karadayı genelkurmay başkan tören cenaze abdülhamid han hastane arşiv