"Adayları yok" sözüne yanıt verdi... "Erdoğan telaşlanmasın"

Kılıçdaroğlu, "Telaşlanmasın Erdoğan, bizi izlemeye devam etsin. Ama kendisine bir mesajım olmuştu elektrik zammındaki KDV'yi sıfırlasın Haziran'a kadar ve bizi izlemeye devam etsin. Görecek, geliyor gelmekte olan" dedi.

"Adayları yok" sözüne yanıt verdi... "Erdoğan telaşlanmasın"

Ankara'daki Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği 'Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılına Yeni Adım' toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti, Gelecek Partisi, İYİ Parti, DEVA Partisi temsilcileri ve büyükşehir belediye başkanları bir araya geldi.

Programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok sayıda kişi katıldı.

Toplantıda konuşan Kılıçdaroğlu Millet İttifakı'nın iktidara gelme ihtimalinde Türkiye'nin geleceğinin nasıl şekilleneceğinden bahsederek, "Bu kadim Cumhuriyeti büyüteceğiz. El birliği ile gönül birliği ile büyüteceğiz" dedi.

Öte yandan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, programdan ayrılırken bir gazetecinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6 muhalefet partisinin bir araya gelmesine dönük açıklamaları ve "Cumhurbaşkanı adayları yok" sözlerine ilişkin soruyu da yanıtladı. Kılıçdaroğlu, "Telaşlanmasın Erdoğan, bizi izlemeye devam etsin. Ama kendisine bir mesajım olmuştu elektrik zammındaki KDV'yi sıfırlasın Haziran'a kadar ve bizi izlemeye devam etsin. Görecek, geliyor gelmekte olan" dedi.

Odatv.com

Ankara yanıt Erdoğan kılıçdaroğlu