Aslı Baykal'dan muhalefete "Taksim" eleştirisi

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, muhalefet partilerine seslendi. Baykal, "Terör saldırılar iktidara yarıyor gibi bir söylem ürettiler. Siz de terörle mücadele edin, size de yarasın" dedi.

Aslı Baykal'dan muhalefete "Taksim" eleştirisi

Dün öğle saatlerinde İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısında 6 kişi hayatını kaybetti 81 kişi yaralandı. Patlamayla birlikte birçok kişi söz konusu terör saldırısını yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilişkilendirdi.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal ise, Taksim’deki terör saldırısıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda muhalefeti hedef aldı.

Baykal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Terör saldırıları iktidara yarıyor gibi bir söylem üreterek devleti ve kurumlarını zan altında bırakmaya çalışıyorlar. Siz de terörle mücadele edin o vakit, size de yarasın. Bir maniniz mi var?"

Baykal, 31 Ekim tarihinde yaptığı Twitter paylaşımı ile CHP’den istifa ettiğini duyurmuştu.

Haberi, e-Devlet üzerinden üyeliğini iptal ederek ‘Siyasi parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır’ mesajını paylaşarak açıklamıştı.

Aslı Baykal, istifasının ardından sert eleştiriler yönelttiği CHP'yi milli değerleri hissetmemek, gayri milli odaklarla diyalog kurmak ile suçlamıştı.

Aslı Baykal'dan muhalefete "Taksim" eleştirisi - Resim : 1

Odatv.com

altılı masa muhalefet deniz baykal aslı baykal CHP istiklal caddesi taksim terör saldırısı