Artık ayak uydurmakta zorlanıyor

Angela Levin, Sky News'a yaptığı değerlendirmede özellikle de kısa bir süre önce Covid 19 atlatan Kraliçe 2. Elizabeth'in "artık ülke için bir güç kaynağı olarak görünmediğini" ileri sürdü...

Artık ayak uydurmakta zorlanıyor

Sadece kendi ülkesinin değil bütün dünyanın yıllardır her adımını merakla takip ettiği İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Bir kraliyet uzmanına göre bu yıl tahta çıkışının 70'inci yıl dönümünü kutlayan Kraliçe, artık ülkesi için "bir güç odağı" görüntüsü sergilemiyor. Elbette bu konudaki en önemli etken de 2. Elizabeth'in 95 yaşında olması ve giderek bozulan sağlığı.

AYAK UYDURMAYA ÇALIŞIYOR AMA ZORLANIYOR

Yıllardır İngiliz kraliyet ailesini takip eden yazar ve kraliyet yorumcusu Angela Levin, Sky News'a yaptığı değerlendirmede özellikle de kısa bir süre önce Covid 19 atlatan Kraliçe 2. Elizabeth'in "artık ülke için bir güç kaynağı olarak görünmediğini" ileri sürdü. Levin'e göre bu, Kraliçe'nin hayatındaki en zor dönem. Levin, Kraliçe 2. Elizabeth'in bir yandan programındaki etkinliklere bir yandan da tahttaki 70'inci yılı için hazırlanan Platin Jübile programlarına ayak uydurmaya çalıştığını söyleyip bu konuda da zorlandığının gözle görülür hale geldiğini ileri sürdü.

Odatv.com

2. Elizabeth ingiltere kraliçesi