AKP’li vekil muhalefete “it kopuk” dedi… Bakın kim alkışladı

Kahramanmaraş'ta Dulkadiroğlu Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından 21. Geleneksel Bertiz Boyalı Güreş Festivali düzenlendi. Festivalin açılış törenine katılan AKP Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yaptığı konuşmada muhalefete karşı “İt, kopuk” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta Dulkadiroğlu Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından 21. Geleneksel Bertiz Boyalı Güreş Festivali düzenlendi.

Festivalin açılış töreninde konuşma yapan AKP Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, muhalefete yönelik kullandığı sert ifadelerle tepki topladı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı’na yönelik sözlerinden alıntı yapan Güvenç, “Bu mesele beka meselesidir, bu mesele devletin geleceği meselesidir. Bu devlet ite kopuğa bırakılmaz” dedi.

CHP VEKİLİNDEN TEPKİ

AKP’li Güvenç’in konuşmasındaki o anları sosyal medya hesabından paylaşan CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç “Oylarınız düştükçe deliriyorsunuz, acziyete düşüyorsunuz. Ağzınız bozuluyor, küfür ediyorsunuz. Hakaretlerini millet ittifakı adına misliyle sana iade ediyorum” ifadeleri ile tepki gösterdi.

Valinin o sözleri alkışlamasını da eleştiren Öztunç, “Mikrop saçan konuşmandan sonra seni alkışlayan Kahramanmaraş valisine de sesleniyorum. Devletin valisi ol, tetikçi olma” dedi.

AKP’li vekil muhalefete “it kopuk” dedi… Bakın kim alkışladı - Resim : 1

Odatv.com

Celalettin Güvenç milletvekili AKP