AKP’li vekil Araplar’dan şikayet edenleri hedef aldı: Vatan hainleri…

Trabzon'da bölgenin Arap turistlere göre şekillendirilmesine yönelik gelen tepkilere AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu yanıt verdi. Ayvazoğlu, Arap turistleri eleştirenler için "Bana daha çok turizm pazarından daha fazla pay alabilmek için yarıştığımız rakip ülkelerin turizm ajanları gibi geliyor bunlar" dedi.

Trabzon'da Arap turist sayısının fazlalığı nedeniyle Arapça tabelaların artması ve şehrin Araplara göre şekillendirilmesi tepki çekerken, AKP'den ilginç açıklamalar geldi.

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, bölgenin Araplara göre şekillendirilmesine gelen tepkilere sosyal medya hesabından video paylaşarak yanıt verdi.

Ayvazoğlu, "Arap turistleri hedefe koyanlar rakip ülkelerin ajanlarıdır. Bu tabloyu bir avuç ırkçıya, vatan hainine yedirmeyiz" dedi.

"TRABZON, CENEVRE İLE YARIŞIYOR"

Bahar Ayvazoğlu, şöyle konuştu:

“Trabzon ve bütün Doğu Karadeniz Bölgesi için önemli bir değer olan turizmin en önemli unsuru Arap coğrafyasından gelen turistlerin bölgemiz turizmine olan ekonomik katkıları hepimizin malumudur. Bu Türk turizminin geleceği ve turizmden elde edilen gelirin artırılması açısından önemli bir faktördür. Arap ülkeleri vatandaşları için önemi oldukça fazla olan yeşilliği, yaylaları, golleri ile doğal çekiciliğin merkezi durumundaki bölgemiz Doğu Karadeniz hazır altyapısı, tesisleri ile önemli imkanlar sunmaktadır. Fakat bu alt ve üst yapı yatırımları, bu tesisler, bu ulaşım ağları çok büyük emekler verilerek oluşturuldu. Neticede bölge olarak emelimize önemli ölçüde ulaştık ve meyvelerini toplamaya başladık. Bakın bu yıl içerisinde yani şu ana kadar inen uçak sayısı 9000, Günlük ortalama araç kiralama sayısı 7 bindir. Rakamlara bakar mısınız? Özellikle Körfez ülkelerinden yüzbinlerce turistin tercihi oldu şehrimiz. Arap turistlerin bugüne kadar özellikle rağbet ettiği, favori şehri Cenevre ile yarışıyor Trabzon."

"RAKİP ÜLKELERİN AJANLARI"

Arap turizmi ile pandemi sonrası bölgede ekonomik hayatın canlandığını belirten Ayvazoğlu “Sosyal medya üzerinden püskürtülen Arap düşmanlığı, Arap turistlerimizi hedefe koyan açıklamalar manidar olduğu kadar şüphelidir de. Kim bu Körfez ülkeleri vatandaşlarını, Arap turistleri, misafirlerimizi hedefe koyan sosyal medya paylaşımlarının sahipleri? Kim bu provakatörler? Açıkçası ben bunları bir avuç ırkçıdan ibaret diye de düşünmüyorum. Bana daha çok ulusal ekonomimizi darbeleme maksatlı operasyonel bir girişimin failleri gibi geliyor bu şahıslar. Bana daha çok turizm pazarından daha fazla pay alabilmek için yarıştığımız rakip ülkelerin turizm ajanları gibi geliyor bunlar.” ifadelerini kullandı.

AKP’li vekil Araplar’dan şikayet edenleri hedef aldı: Vatan hainleri… - Resim : 1

FETÖ LİDERİ GÜLEN’İN MESAJI

Ayvazoğlu'nun 15 Ağustos 2013'e ait bir tweeti de sosyal medya kullanıcıları tarafından yeniden hatırlandı.

İLGİLİ HABER İÇİN:

-Türkiye'nin gündemindeki AKP'li o vekilin sosyal medya hesabından neler çıktı neler

Söz konusu tweette Ayvazoğlu, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in Mısır için yayınladığı mesajı paylaştığı görülüyor.

AKP’li vekil Araplar’dan şikayet edenleri hedef aldı: Vatan hainleri… - Resim : 2

Odatv.com

Bahar Ayvazoğlu milletvekili akp trabzon