Ahmet Çakar ilk kez Odatv'ye anlattı... Sineği nasıl yedim

Beyaz Futbol yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar, yediği sinekle Türkiye'nin gündemine oturdu. Milyonlarca izlenen videoyla ilgili Ahmet Çakar ilk kez Odatv'ye konuştu. Ahmet Çakar, "Başka yediğim şeyleri de söylerim ancak toplum buna müsait değil" dedi.

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol adlı spor programında Süper Lig’in eski hakemlerinden Ahmet Çakar stüdyoda yorumcu arkadaşlarını rahatsız eden sineği eliyle yakalayarak ağzına attı.

Sineği yemeden önce diliyle de kameraya gösteren Ahmet Çakar, sosyal medyayı yıktı geçti.

Haber sitelerinin yanı sıra sosyal medyada da Ahmet Çakar'ın bu ilginç hareketi çok konuşuldu.

Yaşanan olaya parodi, yalan diyenlerin yanı sıra şaşkınlığını gizleyemeyenler de oldu.

Ahmet Çakar, sinek yeme hadisesiyle ilgili ilk kez Odatv'ye konuştu.

Sosyal medyadaki tepkilere çok bakmadığını ancak, "İğrenç, yalan" gibi ifadeleri duyduğunu söyleyen Ahmet Çakar, olayın tamamen gerçek olduğunu ve anlık geliştiğini belirtti.

"Bende birçok konuda iğrenme yoktur" diyen Ahmet Çakar, "Benim için sıradan bir şey. İkimiz oturuyoruz diyelim deniz kenarında. Gümüş balığı bilir misin. Küçük, beyaz, parmak kadar. Balığı çiğ bile yerim benim için hiçbir problem yok." dedi.

"Siz aynı zamanda da bir hekimsiniz. Sinek yemenin bir yararı veya zararı var mıdır. Size bir etkisi oldu mu" şeklindeki sorumuza yanıt veren Ahmet Çakar, şunları söyledi:

Yararı yok. Zararı var mı bilmiyorum. Bana bir zararı olmadı.

"Sinek dışında herkesin iğrenebileceği ancak sizin iğrenmediğiniz başka neler yediniz" sorusuna ise Ahmet Çakar, "Valla onları şu anda söylemek istiyorum. Toplum buna hazır değil." diye yanıt verdi.

Ahmet Çakar şunları söyledi:

3 ay önce Ukrayna'da insanlar kafelerde, restoranlarda et, balık yiyorlardı, mutluydular.

Şu anda sığınak bombalansa, kimse yardım edemezse ne yiyeceksin.

İkimiz kaldık mesela. Bir kaç gün dayandık. Sonra diyeceksin ki abi kurtar beni. Ne yiyeceksin. Kakalak yani hamam böceği, fare. Mecbursun yemeye. Hayatta kalma deniyor buna. Bunun eğitimleri var."

Uğur Can Biçer
Odatv.com


ahmet çakar sinek odatv Uğur Can Biçer