Kayınpeder dehşeti... Bahanesi belli oldu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan Fehmi Adsız adlı kayınpeder, tartıştığı Kırgızistan uyruklu gelini Ayat Adsız’ı vahşice öldürdü.

Kayınpeder dehşeti... Bahanesi belli oldu

Olay saat 21.00 sıralarında Çerkezköy İstasyon Mahallesi Ortanca Sokak üzerinde bir binada meydana geldi. İddiaya göre gelin Ayat A. ve kayınpeder Fehmi A. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Fehmi A. gelini Ayat A.’yı bıçaklayarak öldürdü. Olayın gerçekleştiği sırada evde olmayan Fehmi A.’nın eşi eve geldikten sonra kanları görüp ne olduğunu sordu. Eşine gelinini öldürdüğünü itiraf eden kayınpeder, ihbar üzerine polisler tarafından gözaltına alındı.

VÜCUDUNU PARÇALARA AYIRMIŞ

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından, öldürülen gelin Ayat A.’nın vücudunun bir kısım parçaları banyoda, bir kısmı ise evin önüne park edilmiş otomobilin bagajında çöp poşetlerine koyulu halde bulundu.
Polis ekiplerini bile hayrete düşüren olay sonrası 2 çocuk annesi Ayat A.’nın cesedi, otopsi için Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Polis ekipleri, cani kayınpeder Fehmi A.’yı gözaltına aldı.

'TORUNLARIMI DÖVÜYORDU'

Oğlu Tolgahan’ın bir tekstil fabrikasında güvenlik görevlisi olduğunu kaydeden emekli Fehmi Adsız, gelininin torunlarını sürekli dövdüğünü, kendilerine de iyi davranmadığı gerekçesiyle aralarında sorun yaşadığını öne sürdü. Adsız, bu nedenle gelinini defalarca uyardığını, zaman zaman tartışma yaşadıklarını iddia etti.

GELİNİ İLE EVE DÖNDÜ

Dün, eşi, 2 torunu ve gelini ile gezmeye çıktığını belirten Fehmi Adsız, bir süre sona eşinden torunlarını gezdirmesini istediğini, kendisinin de gelinin alarak eve döndüğünü ve öldürdüğünü itiraf etti.

İfadesinde Fehmi Adsız'ın, "Gelinim, sürekli gözlerimizin önünde torunlarımızı dövüyor ve onlara kötü davranıyordu. Defalarca dövmemesi konusunda uyardım ama ikazlarıma aldırmadı. Bize karşı da olumsuz davranıyor ve aileme dil uzatıyordu. Son zamanlarda iyice haddini aşmış, bize karşı geliyor ve çocuklarını dövüyordu. Yapma dedim, defalarca uyardım ama dinlemedi. Bıçakladıktan sonra kendimi kaybetmişim" dediği bildirildi.

CANİ KAYINPEDER TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Fehmi Atsız, çıkarıldığı Çerkezköy Sulh Ceza Hakimliği'nce 'Canavarca hisle adam öldürmek' suçundan tutuklandı.

'MUTLUYUM' PAYLAŞIMI

Çerkezköy'de kayınpederi Fehmi Atsız'ın bıçaklayıp cesedini testere ile parçaladığı Kırgızistan uyruklu Ayat Adsız'ın, 3 gün önce sosyal medya hesabından 30 yaşına girdiğini belirterek paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Adsız, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"İşte 30 yaşıma girdim, zaman ne kadar çabuk geçti. Hayatımın devamı gelecek gibi görünüyordu, çok fazla zamanım olacaktı. Özetlemeyeceğim, grupça. Nasıl olduysa öyle oldu. O zaman böyle yapmalısın. Birçok hata yapıldı, gereksiz kelimeler söylendi ama pişman olmayacağım, neden? Ne doğru, neyin yanlış olduğunu bilmiyoruz. O gün kendime soracağım, 'Mutlu musun?' Evet, mutluyum. Elbette yanımda annem, babam, erkek kardeşim yok ama onları her zaman hatırlıyorum. Nelerim var? Mutluluğum var, neşe oğullarım. Sevildiğim ve beklediğim ev. Seven koca. Bugün düşünmek istiyorum, 30'una karar vermek istiyorum, şimdi ne olacak? Yaşımızın sayılarla değil, ne kadar hissettiğimizle ölçüldüğünü söylüyorlar. Yaşımı seviyorum. Bu artık çılgın bir gençlik değil, yaşlılık da değil. Gencim, güzelim. Her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum. Çünkü 30 yaşında hala başlıyor. Yıllar içinde büyüdüm. Artık her şeye ya da neredeyse her şeye dayanabileceğimi hissediyorum. Güçlü ve yetişkin oldum. Karar vermeyi ve sorumluluk almayı öğrendim. Gerçi ben hala kalbimin derinliklerinde masallara inanan küçük, saf bir kızım. Onlara inanmayı çok istiyorum. Peki ya aşk, aşk? O var, yaşıyor ve yaşıyor ama başka birçok değer var. Sadece onu ilk sıradan çıkardım. Sırada ne var? Bilemiyorum. Güçlü, bilge, sadece daha iyi olduğuna inanacağımı biliyorum. O zaman 30 yaşın kutlu olsun!!!! 5.55 anneciğim hayat için teşekkürler."

Odatv.com

Tekirdağ