Oyunlardan üye devşiren tarikatta peş peşe cinayetler

Kendisini tanrı olarak tanıtan ve internet üzerinden tarikat kurup takipçi toplayan ABD’li fenomen Rashad Jamal’ın üç takipçisinin cinayet işlediği iddia ediliyor. Rashad Jamal, tarikatına üye toplamak için video oyunlarını kullanıyor...

Oyunlardan üye devşiren tarikatta peş peşe cinayetler

“Kozmik Akıl Üniversitesi” adlı tarikatın lideri Jamal White, takipçilerini internet ve video oyunlarından kazanıyor.

Jamal’ın takipçilerinden 24 yaşındaki Damien Winslow Washam, ocak ayında annesini kılıçla öldürdüğü ve engelli amcasıyla erkek kardeşini yaraladığı için tutuklandı.Katil zanlısı Damien Winslow, bu tür aletleri Kozmik Akıl Üniversitesi’nin dükkanından aldığı ortaya çıktı.

Grubun diğer üyelerinden 36 yaşındaki Krystal Diane Pinkins ve 20 yaşındaki Yasmine Hider ise 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Adam Simjee'yi kendi yaptıkları bir silahla öldürmekle suçlanıyor.

TARİKAT, BİLGİSAYAR OYUNLARINDAN ÜYE DEVŞİRİYOR

Washam’ın babası Hubert Washam, yaptığı açıklamada, oğlunun video oyunlarına meraklı olduğunu, Call of Duty’de girdiği bir sohbette Jamal ve takipçileriyle tanıştığını söyledi.

Washman, oğlunun Jamal’in sohbetlerine katılmadan önce “normal bir insan” olduğunu belirtti. Bununla birlikte Jamal’in videolarını izlemeye başladıktan sonra oğlunun tekrar esrar içmeye başladığını, Mısır tanrılarına ve yeraltı dünyasına takıntılı hale geldiğini ve kılıç gibi kesici aletler satın aldığını söyledi.

AYNI TAKTİĞİ IŞİD DE İZLEMİŞTİ

Terör örgütlerinden IŞİD ve El Kaide’de Call of Duty gibi video oyunları üzerinden propoganda yaparak kendilerine takipçi toplamıştı. Terör örgütleri ve tarikatlar daha önce de birçok defa video oyunlarını ve sohbet odalarını istismar ederek üye devşirmişti.

TARİKATIN SAVUNDUĞU GÖRÜŞLER

Tarikat lideri Jamal, kendisiyle birlikte siyah ve Latin insanların tanrı olduğuna ve bu insanların tanrının suretini taşıdıklarına dair vaaz veriyor. Tarikat, dünya genelinde siyah ve Latinlerin üstünlüğünü ve kutsallığını savunuyor.,

Tarikat üyelerinden Damien Winslow'un annesini öldürdüğü, amcası ve erkek kardeşini yaraladığı katana

Oyunlardan üye devşiren tarikatta peş peşe cinayetler - Resim : 1

22 yaşındaki üniversite öğrencisi Adam Simjee'nin katil zanlılarından 36 yaşındaki Krystal Diane Pinkins ve 20 yaşındaki Yasmine Hider

Oyunlardan üye devşiren tarikatta peş peşe cinayetler - Resim : 2
Oyunlardan üye devşiren tarikatta peş peşe cinayetler - Resim : 3

Odatv.com

ABD Amerika Birleşik Devletleri’ Tarikat call of duty Video oyunu din latin