OnlyFans yıldızının cinayetinde fotoğraflar ortaya çıktı

OnlyFans modeli Courtney Clenney'in erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü cinayette yeni bir gelişme yaşandı. Genç kadının avukatlarının suçsuz olduğunu kanıtlamak için paylaştığı fotoğraflar gündem oldu.

OnlyFans yıldızının cinayetinde fotoğraflar ortaya çıktı

OnlyFans fenomeni ve model Courtney Clenney, erkek arkadaşı Christian Obumseli’yi bıçaklayarak öldürdüğü için tutuklanmış, ancak masum olduğunu iddia etmişti. ABD basınında uzun süre gündem olan cinayetle ilgili yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı.

Miami-Dade Savcılığı, Clenney’in 3 Nisan’daki saldırıdan sonra çekildiği bildirilen ve vücudunda birçok çürük olduğu görülen fotoğraflarını paylaştı. Fotoğraflarda, Clenney’in kolları ve vücudunda morluk ve çürük izleri görünüyor.

OnlyFans yıldızının cinayetinde fotoğraflar ortaya çıktı - Resim : 1
Avukatın paylaştığı fotoğraf

26 yaşındaki Clenney, 27 yaşındaki Christian Obumseli’nin Miami’deki bir apartman dairesinde göğsünden bıçaklanarak öldürülmekle suçlanıyordu. Avukatları, genç kadının erkek arkadaşını nefsi müdafaa için bıçakladığını ve onu son dönemde sürekli takip ettiğini öne sürdü.

Öte yandan dava sürecinde ortaya çıkan bir asansör videosu, güzel fenomenin yarattığı dehşeti gözler önüne serdi ve aslında ilişkideki şiddetin failinin kendisi olduğunu ortaya çıkarmıştı. Şimdi ortaya çıkan görüntülerin dava sürecini nasıl etkileyeceği merak konusu.

OnlyFans yıldızının cinayetinde fotoğraflar ortaya çıktı - Resim : 2

Odatv.com

onlyfans Courtney Clenney