Başkan’ın seks turizmi isyanı... Her masrafını karşılıyoruz

Gambiya Turizm Kurulu Başkanı Abubakar Camara, zengin ve yaşlı İngiliz kadınların seks turizmi için Gambiya’ya gelmesine isyan etti: “İngiltere’den rica ediyoruz, vatandaşlarını uyarsınlar.”

Başkan’ın seks turizmi isyanı... Her masrafını karşılıyoruz

Özellikle 50 yaş ve üzeri İngiliz kadınlarının, para veya tatil masrafları karşılığında genç Afrikalı erkeklerle birlikte olması, bir kez daha gündeme geldi.

Gambiya, 50 yaş üzeri zengin İngiliz kadınların seks turizmi için uğrak noktalarından biri.

The women rarely pay for sex but instead pick up their partner’s bills during the holiday romances

İki milyon nüfuslu Batı Afrika ülkesi Gambiya’da Turizm Kurulu Başkanı Abubakar Camara, seks turizmine isyan etti: “Gambiya’yı kültürü, doğası ve yemekleri için ziyaret eden bütün turistlerin başımızın üstünde yeri var. Ancak seks turizmi için gelenleri pek tasvip etmiyoruz. İngiltere hükümeti, Gambiya’ya seks turizmi amaçlı gelen vatandaşlarını uyarmalı” ifadelerini kullandı.

Some even want to make it illegal, saying it devastates local families by taking away young men

İngiliz The Sun gazetesine konuşan 65 yaşındaki İngiliz kadın Barbara, Gambiya’daki seks turizmini savundu: “Bu kadar yaygara koparacak ne var anlamıyorum. Yasadışı hiçbir şey yapmıyoruz. Burada insanlar para kazanamıyor. Birlikte olduğum erkeklerin tüm masraflarını karşılıyorum. Bence hiçbir sıkıntı yok.”

A pensioner runs her hand down the back of a strapping Gambian lad at least 30 years her junior as she stares adoringly at his face

Odatv.com

Gambiya İngiltere turizm