Saklı Seçilmişler ile hastalandırıp Kara Kutu ile öldürmelerinin hedefi... Rockefeller’ın adamı açıkladı

Dennis Meadows'a göre "yüksek refah seviyesi için küresel nüfus 1 milyara kadar düşürülmeli" ve bu “barışçıl” yollarla mümkün…

Dünyada finansal olarak en büyük servete sahip olan ABD’li David Rockefeller'ın kurucusu olduğu “Club Of Rome” üyesi Dennis Meadows’un son açıklamaları tartışma yarattı.

Meadows’a göre "yüksek refah seviyesi için küresel nüfus 1 milyara kadar düşürülmeli" ve bu “barışçıl” yollarla mümkün…

Açıklamalarında “Gezegen bir milyar insanı destekleyebilir” diyen Meadows, "Ne kadar özgürlüğe ve ne kadar maddi tüketime sahip olmak istediğinize bağlı olarak belki iki milyar olabilir" ifadelerini kullandı.

Dünyadaki küresel adaletsizliğe, “Dünyanın bir bölümü açken diğer bölümün obez ve %1'lik kesimin küresel servetin %82'sine sahip olması...” gibi konulara değinmeyen Meadows, temel problemin fazla nüfus olduğunu iddia etmesi akıllara iki kitabı getirdi.

Röportajda Meadows, küresel nüfusun daha fazlasını öldürebileceklerse insanlara daha fazla özgürlük verme konusunda uzlaşmayı öneriyor.

Gazeteci Soner Yalçın’ın yazdığı Saklı Seçilmişler ve Kara Kuru kitapları Rockefeller ailesi ve onun finansal destek sağladığı ilişki ağlarının milyarlarca insanı nasıl zehirleyip, kontrollü olarak da ilaçlar üzerinden hayatlarını kontrol altına aldığını anlatıyordu.

Soner Yalçın Saklı Seçilmişler kitabında bu durumu bir örnekle anlatıp, “Rockefeller danışmanı H. Kissinger'ın yanında çalışan Paul Bremer, Irak Geçici Koalisyon Güçleri'nin başına getirildi. İlk yaptığı Irak'ın tarımına el atmak oldu. Iraklı köylülerin elindeki son doğal tohumları denetimlerindeki Norveç'teki Svalbard Tohum Deposu’na taşıdı! Irak, tohumlarını Ebu Gureyb Tohum Deposu’nda saklıyordu. İşgalden önce Irak Tarım Bakanlığı, bu tohumların bir bölümünün yedeklenmesi için Suriye Halep'teki, Tarım Araştırmaları Merkezi’ne gönderdi. Suriye iç savaşı çıkınca Halep'teki değerli tohumlara ne oldu? Norveç'teki Felaket Ambarı'nın ilk tohumları oldu” ifadelerini kullanmıştı.

Aynı durum Kara Kutu kitabında da “Rockefeller’ın kontrol ettiği Dünya Sağlık Örgütü. Parayı veren düdüğü çalıyor. İnsan ömrünü uzattık diyenler, insanı nasıl hastalıklara boğduklarını söylemiyor. Genç yaştan itibaren herkes hastalığa yakalanıyor ve ömrünü öyle tamamlıyor, sürüne sürüne ölüyorlar...” ifadeleriyle yaşananları anlatmıştı.

Odatv.com

Saklı Seçilmişler ile hastalandırıp Kara Kutu ile öldürmelerinin hedefi... Rockefeller’ın adamı açıkladı - Resim : 1